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Title
Author(s)
2021
Critical overview of the use of plant antioxidants in the meat industry: Opportunities, innovative applications and future perspectives
Estévez García, Mario
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC method
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
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Author
1
Antequera Rojas, María Teresa
1
Estévez García, Mario
1
Pérez Palacios, María Trinidad
1
Ruiz Carrascal, Jorge
1
Solomando González, Juan Carlos
Subject
2
Meat products
1
Antioxidantes naturales
1
Análisis cromatográfico rápido
1
Bioactividad
1
Bioactivity
1
Cuantificación de ácidos grasos
1
Fast chromatographic analysis
1
Fatty acid quantification
1
Fenólicos
1
Lipid oxidation
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