Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Investigación
Institutos de Investigación
IPROCAR - Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos
IPROCAR - Artículos
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Selection and characterization of lactic acid bacteria with activity against Listeria monocytogenes from traditional RTE ripened foods
Martín Tornero, Irene
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Alía Muñoz, Alberto
;
Martínez Pérez, Remigio
;
Córdoba, J. J.
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
2023
Study of lactic acid bacteria isolated from traditional ripened foods and partial characterization of their bacteriocins
Martín Tornero, Irene
;
Barbosa, Joana
;
Pereira, Sofia I. A.
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Córdoba, J. J.
;
Teixeira, Paula
;
Universidade Católica Portuguesa. Portugal
2022
Biodegradation of Punicalagin into ellagic acid by selected probiotic bacteria: A study of the underlying mechanisms by MS-Based proteomics
Caballero Fernández, Victor
;
Estévez García, Mario
;
Tomás Barberán, Francisco A.
;
Morcuende Sánchez, David
;
Martín Tornero, Irene
;
Delgado Perón, Josué
;
Universidad de Murcia
2021
Effect of the dry-cured fermented sausage salchichón processing with a selected Lactobacillus sakei in Listeria monocytogenes and microbial population.
Martín Tornero, Irene
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Sánchez Montero, Lourdes
;
Padilla, Patricia
;
Córdoba, J. J.
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria
Discover
Author
3
Córdoba, J. J.
3
Rodríguez Jiménez, Alicia
1
Alía Muñoz, Alberto
1
Barbosa, Joana
1
Caballero Fernández, Victor
1
Delgado Perón, Josué
1
Estévez García, Mario
1
Martínez Pérez, Remigio
1
Morcuende Sánchez, David
1
Padilla, Patricia
.
next >
Date issued
2
2022
1
2021
1
2023
Subject
1
Biopreservation
1
Challenge test
1
Dry-cured fermented sausages
1
Ellagic acid
1
Embutidos fermentados curados en ...
1
L. monocytogenes reduction
1
L. sakei
1
Lactilactobacillus sakei
1
Pediocin PA-1
1
Pediocina PA-1
.
< previous
next >