Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Investigación
Institutos de Investigación
IProCar - Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos
IProCar - Artículos
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Application of ultrasound for quality control of Torta del Casar cheese ripening
Crespo Bermejo, Abel Teodoro
;
Martín González, Alberto
;
Ruiz Moyano, Santiago
;
Benito Bernáldez, María José
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Jiménez Barco, Antonio
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
2024
Temperature dependence of acoustic parameters in pure and blended edible oils: Implications for characterization and authentication
Jiménez Barco, Antonio
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
González Mohino, Alberto
;
Olegario, Lary Souza
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
New findings of edible oil characterization by ultrasonic parameters
Jiménez Barco, Antonio
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Olegario, Lary Souza
;
Universidade Federal da Paraíba. Brasil
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
Low-frequency ultrasound as a tool for quality control of soft-bodied raw ewe's milk cheeses
Crespo Bermejo, Abel Teodoro
;
Jiménez Barco, Antonio
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Vázquez Merchán, Almudena
;
Galván, Ana María
;
Benito Bernáldez, María José
;
Martín González, Alberto
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX)
Discover
Author
3
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
2
Benito Bernáldez, María José
2
Crespo Bermejo, Abel Teodoro
2
Martín González, Alberto
2
Olegario, Lary Souza
2
Rufo Pérez, María Montaña
1
Galván, Ana María
1
González Mohino, Alberto
1
González-Mohino Jiménez, Alberto
1
Rufo Pérez, María Montaña
.
next >
Date issued
1
2020
1
2021
1
2022
1
2024
Subject
1
Aceites comestibles
1
Adulteración
1
Adulteration
1
Análisis discriminante lineal
1
Atenuación
1
Attenuation
1
Caracterización de aceites comest...
1
Clasificación de defectos
1
Control de calidad
1
Defect classification
.
next >