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IProCar - Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos
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Elementos encontrados
Año
Título
Autor/a
2023
Effect of selected agents for ochratoxin A biocontrol on the colour, texture and volatile profile of dry-cured fermented sausages
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Núñez Breña, Félix
;
Cebrián Cabezón, Eva
;
Roncero Benavente, Elía
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Biocontrol of ochratoxigenic "Penicillium nordicum" in dry-cured fermented "sausages" by "Debaryomyces" hansenii and "Staphylococcus xylosus"
Cebrián Cabezón, Eva
;
Núñez Breña, Félix
;
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Roncero Benavente, Elía
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria
2023
Rosmarinus officinalis reduces the ochratoxin A production by Aspergillus westerdijkiae in a dry-cured fermented sausage-based medium
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Delgado Perón, Josué
;
Núñez Breña, Félix
;
Román García, Ángel Carlos
;
Rodrigues, Paula
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética
;
Instituto Politécnico de Bragança, Bragança, Portugal
Buscar
Autor/a
3
Núñez Breña, Félix
2
Andrade Gracia, María Jesús
2
Cebrián Cabezón, Eva
2
Roncero Benavente, Elía
1
Delgado Perón, Josué
1
Rodrigues, Paula
1
Rodríguez Jovita, María Mar
1
Román García, Ángel Carlos
Fecha de publicación
2
2023
1
2022
Palabras clave
1
Agentes de biocontrol
1
Bioconservantes
1
Biocontrol
1
Biocontrol agents
1
Biopreservatives
1
Color
1
Colour
1
Cultivos protectores
1
Hongos ocratoxigénicos
1
Meat products
.
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