Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Investigación
Institutos de Investigación
IProCar - Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos
IProCar - Artículos
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Biocontrol of ochratoxigenic "Penicillium nordicum" in dry-cured fermented "sausages" by "Debaryomyces" hansenii and "Staphylococcus xylosus"
Cebrián Cabezón, Eva
;
Núñez Breña, Félix
;
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Roncero Benavente, Elía
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria
2023
Plant extracts as biopreservatives against Penicillium nordicum in dry-cured sausages
Roncero Benavente, Elía
;
Delgado Perón, Josué
;
Morcuende Sánchez, David
;
Silva, Antonio
;
Andrade García, María Jesús
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
Discover
Author
2
Roncero Benavente, Elía
1
Andrade García, María Jesús
1
Cebrián Cabezón, Eva
1
Delgado Perón, Josué
1
Morcuende Sánchez, David
1
Núñez Breña, Félix
1
Rodríguez Jovita, María Mar
1
Silva, Antonio
1
Álvarez Rubio, María Micaela
Date issued
1
2022
1
2023
Subject
2
Ocratoxina A
1
Agentes de biocontrol
1
Biocontrol agents
1
Cultivos protectores
1
Dry-cured sausages
1
Embutidos curados en seco
1
Extractos vegetales
1
Penicillium nordicum
1
Plant extracts
1
Protective cultures
.
next >