Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Investigación
Institutos de Investigación
INURA - Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios
INURA - Artículos
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Improvement of shelf-life of cherry (Prunus avium L.) by combined application of modified-atmosphere packaging and antagonistic yeast for long-distance export
Cabañas Cabezas, Catalina Milagros
;
Hernández León, Alejandro
;
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
;
Moraga, Carlos
;
Martín González, Alberto
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física
;
Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2022
Evaluation of broccoli (Brassica oleracea var. italica) crop by-products as sources of bioactive compounds
Gudiño Rubio, Iris
;
Martín González, Alberto
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Prieto Losada, María del Henar
;
Ayuso Yuste, María Concepción
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Control of toxigenic Aspergillus spp. in dried figs by volatile organic compounds (VOCs) from antagonistic yeasts
Galván Romero, Ana Isabel
;
Hernández Belmonte, Alejandro
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Martín González, Alberto
;
Seradilla, Manuel Joaquín
;
López Corrales, Margarita
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Centro de Investigaciones Finca La Orden-Valdesequera (CICYTEX)
;
Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX)
2022
Characterization of autochthonal Hafnia spp. strains isolated from Spanish soft raw ewe's milk PDO cheeses to be used as adjunct culture
Vázquez Merchán, Almudena
;
Ruiz Moyano, Santiago
;
Vázquez Hernández, María
;
Martín González, Alberto
;
Lorenzo Benayas, María Jesús
;
Benito Bernáldez, María José
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2022
Evaluation of fungal hazards associated with dried fig processing
Galván Romero, Ana Isabel
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Martín González, Alberto
;
López Corrales, Margarita
;
Ruiz Moyano, Santiago
;
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
;
Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX)
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2020
Application of ultrasound for quality control of Torta del Casar cheese ripening
Crespo Bermejo, Abel Teodoro
;
Martín González, Alberto
;
Ruiz Moyano, Santiago
;
Benito Bernáldez, María José
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Jiménez Barco, Antonio
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
2021
Low-frequency ultrasound as a tool for quality control of soft-bodied raw ewe's milk cheeses
Crespo Bermejo, Abel Teodoro
;
Jiménez Barco, Antonio
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Vázquez Merchán, Almudena
;
Galván, Ana María
;
Benito Bernáldez, María José
;
Martín González, Alberto
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX)
Discover
Author
4
Córdoba Ramos, María Guía
3
Benito Bernáldez, María José
3
Ruiz Moyano, Santiago
2
Crespo Bermejo, Abel Teodoro
2
Galván Romero, Ana Isabel
2
Jiménez Barco, Antonio
2
López Corrales, Margarita
2
Rodríguez Jiménez, Alicia
2
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Sant...
2
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
.
next >
Date issued
4
2022
1
2020
1
2021
1
2023
Subject
2
Biocontrol
1
ACE-inhibitory activity
1
Actividad antimicrobiana
1
Actividad antioxidante
1
Actividad inhibidora de la ECA
1
Aflatoxinas
1
Aflatoxins
1
Antimicrobial activity
1
Antioxidant activity
1
Análisis discriminante lineal
.
next >