Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10662/14315
Title: Los subproductos de cítricos en alimentación animal. I. Producción, tipos, composición y valor nutritivo
Authors: Pulgar Gutiérrez, María Ángeles
Hernández Ruipérez, Fuensanta
Martínez Alvarez, T.
Reguera Acevedo, I.
Keywords: Subproductos;Cítricos;Alimentación animal;Byproducts;Citrus;Animal feeding
Issue Date: 1993
Publisher: Universidad de Extremadura, Servicio de Publicaciones
Abstract: En este trabajo se realiza una revisión bibliográfica sobre un grupo de subproductos industriales de amplia utilización en los países mediterráneos como son los subproductos cítricos.
In this work, a bibliographic review is carried out on a group of industrial by-products widely used in Mediterranean countries, such as citrus by-products.
URI: http://hdl.handle.net/10662/14315
ISSN: 0214-039X
Appears in Collections:Acta Veterinaria Vol. 05 (1991)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0214-039X_5_47.pdf5,63 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons