Año | Título | Autor/a |
2020 | Application of ultrasound for quality control of Torta del Casar cheese ripening | Crespo Bermejo, Abel Teodoro; Martín González, Alberto; Ruiz Moyano, Santiago; Benito Bernáldez, María José; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; Jiménez Barco, Antonio; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar) |
2023 | Authentication of pure and adulterated edible oils using non-destructive ultrasound | Jiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; González-Mohino Jiménez, Alberto; Olegario, Lary Souza; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Dimensionless coefficients for assessing human exposure to radio-frequency electromagnetic fields indoors and outdoors in urban areas | Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; Rufo Pérez, María Montaña; Jiménez Barco, Antonio; Antolín Salazar, María Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada |
2022 | Dry-cured loin characterization by ultrasound physicochemical and sensory parameters | Jiménez Barco, Antonio; González-Mohino Jiménez, Alberto; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Large-area mobile measurement of outdoor exposure to radio frequencies | Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; García Cobos, Francisco José; Rufo Pérez, María Montaña; Jiménez Barco, Antonio; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada |
2021 | Low-frequency ultrasound as a tool for quality control of soft-bodied raw ewe's milk cheeses | Crespo Bermejo, Abel Teodoro; Jiménez Barco, Antonio; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Vázquez Merchán, Almudena; Galván, Ana María; Benito Bernáldez, María José; Martín González, Alberto; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX) |
2019 | New contributions of ultrasound inspection to the characterization of different varieties of honey | González Mohino, Alberto; Jiménez Barco, Antonio; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; Pérez Palacios, María Trinidad; Rufo Pérez, María Montaña; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2022 | New findings of edible oil characterization by ultrasonic parameters | Jiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; González-Mohino Jiménez, Alberto; Olegario, Lary Souza; Universidade Federal da Paraíba. Brasil; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2018 | Optimization and comparison of three spatial interpolation methods for electromagnetic levels in the AM band within an urban area | Rufo Pérez, María Montaña; Antolín Salazar, María Alicia; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; Jiménez Barco, Antonio; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada |
2022 | Personal exposimeter coupled to a drone as a system for measuring environmental electromagnetic fields | García Cobos, Francisco José; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; Gordillo Guerrero, Antonio; Marabel Calderón, Christopher; Rufo Pérez, María Montaña; Jiménez Barco, Antonio; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Eléctrica, Electrónica y Automática |
2022 | Ultrasound parameters used to characterize Iberian fresh pork loins of different feeding systems | González Mohino, Alberto; Jiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |