Skip navigation
BUEx logo Dehesa logo
PortuguêsEnglishEspañol
  • Sign on to:
    • My Dehesa
    • Edit Account details
  1. Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
  2. Investigación
  3. Grupos de Investigación
  4. Grupo de Investigación Tecnología de Alimentos y Calidad

AGA010 - Artículos Collection home page

AGA010 - Artículos

Browse
    0   0
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Protein oxidation marker, α-amino adipic acid, impairs proteome of differentiated human enterocytes: Underlying toxicological mechanismsDelgado Perón, Josué; Peña Vega, Fernando Juan; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria (HISEALI); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
2022Proteomics reveal the protective effects of chlorogenic acid on Enterococcus faecium Q233 in a simulated pro-oxidant colonic environmentPadilla Torrico, Patricia; Estévez García, Mario; Andrade Gracia, María Jesús; Peña Vega, Fernando Juan; Delgado Perón, Josué; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Tecnología de Alimentos y Calidad
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2

Discover

Author
  • 2 Delgado Perón, Josué
  • 2 Estévez García, Mario
  • 2 Peña Vega, Fernando Juan
  • 1 Andrade Gracia, María Jesús
  • 1 Padilla Torrico, Patricia
Date issued
  • 2 2022
Subject
  • 2 Citometría de flujo
  • 2 Flow cytometry
  • 2 Proteomics
  • 2 Proteómica
  • 1 Chlorogenic acid
  • 1 Ciclo del ácido tricarboxílico
  • 1 E. faecium
  • 1 Estrés oxidativo
  • 1 Mitochondria
  • 1 Mitocondrias
  • . next >

dehesa@unex.es

© 2024 DEHESA. Repositorio institucional Universidad de Extremadura