Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10662/21299
Registro completo de Metadatos
Campo DCValoridioma
dc.contributor.authorMariano Juárez, Lorenzo-
dc.contributor.authorMedina Luque, Francisco Xavier-
dc.contributor.authorConde Caballero, David-
dc.date.accessioned2024-05-23T07:34:28Z-
dc.date.available2024-05-23T07:34:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10662/21299-
dc.description.abstractThis special issue presents works that allow us to explore different spaces of incorporation and transmutation of symbols and meanings linking the popular social classes to perceptions of luxurious, “special”, or revalorised gastronomies. The thematic dossier published in this Journal stems from an international conference held in the Portuguese city of Évora in September 2022, titled Popular cuisines and today's gastronomies. Common popular products and preparations go to gastronomic tables.es_ES
dc.format.extent4 p.es_ES
dc.format.mimetypeapplication/pdfen_US
dc.language.isoenges_ES
dc.publisherElsevieres_ES
dc.rightsAttribution-NonCommercial 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*
dc.subjectCocinas populareses_ES
dc.subjectClase sociales_ES
dc.subjectAlimentaciónes_ES
dc.subjectGastronomías contemporáneases_ES
dc.subjectPopular cuisineses_ES
dc.subjectSocial classes_ES
dc.subjectFoodes_ES
dc.subjectContemporary gastronomieses_ES
dc.titlePopular cuisines at foodie tables. Social class, distinction, and food transformation and incorporation in contemporary gastronomieses_ES
dc.typearticlees_ES
dc.description.versionpeerReviewedes_ES
europeana.typeTEXTen_US
dc.rights.accessRightsopenAccesses_ES
dc.subject.unesco6309 Grupos Socialeses_ES
dc.subject.unesco3206 Ciencias de la Nutriciónes_ES
dc.subject.unesco3309 Tecnología de Los Alimentoses_ES
dc.subject.unesco2402.08 Hábitos Alimentarios-
europeana.dataProviderUniversidad de Extremadura. Españaes_ES
dc.identifier.bibliographicCitationMariano Juárez, L., Medina, F.X., Conde Caballero, D.(2023). Popular cuisines at foodie tables. Social class, distinction, and food transformation and incorporation in contemporary gastronomies. International Journal of Gastronomy and Food Science, 33. 100791. https://doi.org/10.1016/j.ijgfs.2023.100791es_ES
dc.type.versionpublishedVersiones_ES
dc.contributor.affiliationUniversitat Oberta de Catalunyaes_ES
dc.contributor.affiliationUniversidad de Extremadura. Departamento de Enfermeríaes_ES
dc.relation.publisherversionhttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1878450X23001336?via%3Dihubes_ES
dc.identifier.doi10.1016/j.ijgfs.2023.100791-
dc.identifier.publicationtitleInternational Journal of Gastronomy and Food Sciencees_ES
dc.identifier.publicationissue33es_ES
dc.identifier.publicationfirstpage100791-1es_ES
dc.identifier.publicationlastpage100791-4es_ES
dc.identifier.orcid0000-0001-8483-7200es_ES
dc.identifier.orcid0000-0002-5967-4371es_ES
Colección:DENFE - Artículos

Archivos
Archivo Descripción TamañoFormato 
j_ijgfs_2023_100791.pdf365,72 kBAdobe PDFDescargar


Este elemento está sujeto a una licencia Licencia Creative Commons Creative Commons