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Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Cork oak (Quercus suber L.) leaf extracts potential use as natural antioxidants in cooked meat | Lavado, G.; Ladero García, Luis; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Effect of high hydrostatic pressure processing and storage temperature on food safety, microbial counts, colour and oxidative changes of a traditional dry-cured sausage | Cava López, Ramón; Garcia Parra, J.; Ladero García, Luis; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación de Tradición e Innovación Agroalimentarias (TRADINNOVAL) |
2020 | Glycogen and lactate contents, pH and meat quality and gene expression in muscle Longissimus dorsi from iberian pigs under different rearing conditions | Moreno, I; Lipová, P; Ladero García, Luis; Fernández García, José Luis; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; University of Agriculture. Slovakia |
2021 | High-pressure processing and storage temperature on Listeria monocytogenes, microbial counts and oxidative changes of two traditional dry-cured meat products | Cava López, Ramón; Higuero Fernández, Nieves; Ladero García, Luis; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |