Año | Título | Autor/a |
2021 | Critical overview of the use of plant antioxidants in the meat industry: Opportunities, innovative applications and future perspectives | Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Cross-cultural emotional response to food stimuli: Influence of consumption context | Olegario, Lary Souza; Estévez García, Mario; González-Mohino Jiménez, Alberto; Madruga, Marta Suely; Ventanas Canillas, Sonia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Deciphering the underlying mechanisms of the oxidative perturbations and impaired meat quality in Wooden breast myopathy by label-free quantitative MS-based proteomics | Carvalho, Leila M.; Rocha, Thayse C.; Delgado Perón, Josué; Díaz Velasco, Silvia; Madruga, Marta Suely; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidade Federal da Paraíba. Brasil |
2020 | Impact of ‘free-from’ and ‘healthy choice’ labeled versions of chocolate and coffee on temporal profile (multiple-intake TDS) and liking | Olegario, Lary Souza; González-Mohino Jiménez, Alberto; Estévez García, Mario; Madruga, Marta Suely; Ventanas Canillas, Sonia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación de Tecnología de los Alimentos (TECAL); Universidad de Paraiba. Brasil |
2021 | Protein carbonylation in food and nutrition: a concise update | Estévez García, Mario; Díaz Velasco, Silvia; Martínez Pérez, Remigio; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2016 | Redox chemistry of the molecular interactions between tea catechins and human serum proteins under simulated hyperglycemic conditions | Özyurt, Hazal; Luna Estellés, Carolina Luisa; Estévez García, Mario; Ege University. Turkey; Sistema Extremeño de Salud (SES); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos |
2019 | Resveratrol protects Lactobacillus reuteri against H2O2- induced oxidative stress and stimulates antioxidant defenses through upregulation of the dhaT gene | Arcanjo, Narciza O.; Andrade Gracia, María Jesús; Padilla Torrico, Patricia; Rodríguez Jiménez, Alicia; Madruga, Marta Suely; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; University of Paraiba. Brazil |