Listar "DPAAL - Artículos" por Autor/a 8cf864ff-ba63-4894-89f7-bd0cb84b32bb
Mostrando resultados del 1 al 4 de 4
Año | Título | Autor/a |
2019 | Biocontrol of aflatoxigenic Aspergillus parasiticus by native Debaryomyces hansenii in dry-cured meat products | Peromingo Arévalo, Ana Belén; Andrade García, María Jesús; Delgado Perón, Josué; Sánchez-Montero, Lourdes; Núñez Breña, Félix; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2018 | Effect of cured meat product ingredients on the Penicillium verrucosum growth and ochratoxin A production | Andrade García, María Jesús; Peromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jovita, María Mar; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2017 | Gene expression as a good indicator of aflatoxin contamination in dry-cured ham | ; Peromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jovita, María Mar; Delgado Perón, Josué; Andrade García, María Jesús; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2018 | Potential of yeasts isolated from dry-cured ham to control ochratoxin A production in meat models | Peromingo Arévalo, Ana Belén; Núñez Breña, Félix; Rodríguez Jiménez, Alicia; Alía Muñoz, Alberto; Andrade García, María Jesús; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |