Listar "DPAAL - Artículos" por Autor/a Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos

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AñoTítuloAutor/a
2018Sensitive determination of cyclopiazonic acid in dry-cured ham using a QuEChERS method and UHPLC–MS/MSPeromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jovita, María Mar; Núñez Breña, Félix; Silva, Antonio; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-11Sensory traits prediction in dry-cured hams from fresh product via MRI and lipid compositionPérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Molano Gómez, Rubén; García Rodríguez, Pablo; Palacios, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Sodium chloride determination in meat products: Comparison of the official titration-based method with atomic absorption spectrometryPérez Palacios, María Trinidad; Salas García, Alejandro; Muñoz Páez, Adela; Ocaña Jara, Eder Renato; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
2007Stereospecific analysis of phospholipid classes in skeletal muscle from rats fed different fat sourcesPérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Muriel Blanco, María Elena; Martín García, Diana; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020Study on fish oil microcapsules as neat and added to meat model systems: Enrichment and bioaccesibility of EPA and DHASolomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2024Temperature dependence of acoustic parameters in pure and blended edible oils: Implications for characterization and authenticationJiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; González Mohino, Alberto; Olegario, Lary Souza; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023The incorporation of a pomegranate peel extract in the formulation of uncured dry sausages protects lipids and proteins from oxidation during in vitro gastrointestinal digestionLavado Rodas, Guadalupe; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Biotecnología Ganadera y Cinegética (INBO G+C); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2024The wildcat (Felis s. silvestris) in the Mediterranean forest: sighting through photo-trapping and non-invasive hair collection for genetic purposesPetisco, J S-E; Sánchez Carrasco, P.; Fernández García, José Luis; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017Tracking hydrophobicity state, aggregation behaviour and structural modifications of pork proteins under the influence of assorted heat treatmentsMitra, Bhaskar; Rinnan, Asmund; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2024Unravelling the modes of action of autochthonous staphylococci against Aspergillus westerdijkiae and the antiochratoxigenic effect in dry-cured hamCebrián Cabezón, Eva; Rodríguez Jovita, María Mar; Álvarez, Micaela; Delgado Perón, Josué; Núñez Breña, Félix; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos