Listar "DPAAL - Artículos" por Título

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 121 al 126 de 126 < Anterior 
AñoTítuloAutor/a
2017Taste compounds and consumer acceptance of chicken soups as affected by cooking conditionsPérez Palacios, María Trinidad; Eusébio, Joana Sofia Jesus; Ferro Palma, Silvina dos Anjos Pimenta Marques Maia; Carvalho, Maria João Barata de; Mir Bel, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Instituto Politécnico de Beja. Portugal; Universidad de Zaragoza
2024Temperature dependence of acoustic parameters in pure and blended edible oils: Implications for characterization and authenticationJiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; González Mohino, Alberto; Olegario, Lary Souza; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023The incorporation of a pomegranate peel extract in the formulation of uncured dry sausages protects lipids and proteins from oxidation during in vitro gastrointestinal digestionLavado Rodas, Guadalupe; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Biotecnología Ganadera y Cinegética (INBO G+C); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2024The wildcat (Felis s. silvestris) in the Mediterranean forest: sighting through photo-trapping and non-invasive hair collection for genetic purposesPetisco, J S-E; Sánchez Carrasco, P.; Fernández García, José Luis; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017-09-09Tracking hydrophobicity state, aggregation behaviour and structural modifications of pork proteins under the influence of assorted heat treatmentsMitra, Bhaskar; Rinnan, Asmund; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2024Unravelling the modes of action of autochthonous staphylococci against Aspergillus westerdijkiae and the antiochratoxigenic effect in dry-cured hamCebrián Cabezón, Eva; Rodríguez Jovita, María Mar; Álvarez, Micaela; Delgado Perón, Josué; Núñez Breña, Félix; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos