Listar "DPAAL - Artículos" por Materia Gene expression
Mostrando resultados del 1 al 3 de 3
Año | Título | Autor/a |
2017 | Gene expression as a good indicator of aflatoxin contamination in dry-cured ham | ; Peromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jovita, María Mar; Delgado Perón, Josué; Andrade García, María Jesús; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Glycogen and lactate contents, pH and meat quality and gene expression in muscle Longissimus dorsi from iberian pigs under different rearing conditions | Moreno, I; Lipová, P; Ladero García, Luis; Fernández García, José Luis; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; University of Agriculture. Slovakia |
2018 | Potential of yeasts isolated from dry-cured ham to control ochratoxin A production in meat models | Peromingo Arévalo, Ana Belén; Núñez Breña, Félix; Rodríguez Jiménez, Alicia; Alía Muñoz, Alberto; Andrade García, María Jesús; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |