Listar "DPAAL - Artículos" por Materia Meat products
Mostrando resultados del 1 al 4 de 4
Año | Título | Autor/a |
2021 | Critical overview of the use of plant antioxidants in the meat industry: Opportunities, innovative applications and future perspectives | Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC method | Pérez Palacios, María Trinidad; Solomando González, Juan Carlos; Ruiz Carrascal, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Rosmarinus officinalis reduces the ochratoxin A production by Aspergillus westerdijkiae in a dry-cured fermented sausage-based medium | Álvarez Rubio, María Micaela; Andrade Gracia, María Jesús; Delgado Perón, Josué; Núñez Breña, Félix; Román García, Ángel Carlos; Rodrigues, Paula; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética; Instituto Politécnico de Bragança, Bragança, Portugal |
2022 | Sodium chloride determination in meat products: Comparison of the official titration-based method with atomic absorption spectrometry | Pérez Palacios, María Trinidad; Salas García, Alejandro; Muñoz Páez, Adela; Ocaña Jara, Eder Renato; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada |