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Año
Título
Autor/a
2020
"Enterococcus faecium": a promising protective culture to control growth of ochratoxigenic moulds and mycotoxin production in dry-fermented sausages.
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Núñez Breña, Félix
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018
Effect of cured meat product ingredients on the Penicillium verrucosum growth and ochratoxin A production
Andrade García, María Jesús
;
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
N/A
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019-07
Diffusion of mycotoxins and secondary metabolites in dry-cured meat products
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Sulyok, Michael
;
Lemmens, Marc
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2024
Unravelling the modes of action of autochthonous staphylococci against Aspergillus westerdijkiae and the antiochratoxigenic effect in dry-cured ham
Cebrián Cabezón, Eva
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Álvarez, Micaela
;
Delgado Perón, Josué
;
Núñez Breña, Félix
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
Buscar
Autor/a
3
Peromingo Arévalo, Ana Belén
3
Rodríguez Jiménez, Alicia
2
Núñez Breña, Félix
1
Andrade García, María Jesús
1
Cebrián Cabezón, Eva
1
Delgado Perón, Josué
1
Lemmens, Marc
1
Sulyok, Michael
1
Álvarez Rubio, María Micaela
1
Álvarez, Micaela
.
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Fecha de publicación
1
2018
1
2019
1
2020
1
2024
Palabras clave
3
Ochratoxin A
1
Antifungal
1
Antifúngico
1
Bacterias ácido lácticas
1
Competitiveness
1
Competitividad
1
Cured meat products
1
Cyclopiazonic acid
1
Diffusion
1
Difusión
.
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