Listar "DQUAN - Artículos" por Materia PARAFAC

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 1 al 4 de 4
AñoTítuloAutor/a
2022Discrimination based on commercial/craft origin and on lager/ale fermentation of undiluted Spanish beer samples: front-face excitation-emission matrices and chemometricsPalomino Vasco, Mónica; Rodríguez, María Isabel; Mora Díez, Nielene María; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2024Fiber optic fluorescence as non-invasive tool to monitor the ripening process of cheeses: Torta del casar and Queso de la SerenaMartín Tornero, Elísabet; Durán Merás, Isabel; Muñoz de la Peña, Arsenio; Galeano Díaz, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2020Monitoring winemaking process using tyrosine influence in the excitation-emission matrices of winePalomino Vasco, Mónica; Acedo Valenzuela, María Isabel; Rodríguez, María Isabel; Mora Díez, Nielene María; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS)
2024Non-destructive fluorescence spectroscopy for quality evaluation of almond oils extracted from roasted kernelMartín Tornero, Elísabet; Simón García, David; Álvarez Ortí, Manuel; Pardo, Jose Emilio; Durán Merás, Isabel; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Castilla-La Mancha; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica