Listar "DQUAN - Artículos" por Autor/a Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 5 al 22 de 22 < Anterior 
AñoTítuloAutor/a
2017Can ultrasound or pH influence Pd distribution on the surface of HAP to improve its catalytic properties in the dry reforming of methane?Kamieniak, Joanna; Bernalte Morgado, Elena María; Doyle, Aidan M.; Kelly, Peter J.; Banks, Craig E.; Manchester Metropolitan University. UK; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2016Development of an HPLC-MS method for the determination of natural pteridines in tomato samplesMartín Tornero, Elísabet; González Gómez, David; Durán Martín-Merás, Isabel; Espinosa Mansilla, Anunciación; Universidad de Extremadura. Departamento de Didáctica de las Ciencias Experimentales y Matemáticas; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2022Discrimination based on commercial/craft origin and on lager/ale fermentation of undiluted Spanish beer samples: front-face excitation-emission matrices and chemometricsPalomino Vasco, Mónica; Rodríguez, María Isabel; Mora Díez, Nielene; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
1990Discurso de salutación y grati animi significatio en el acto de investidura de Doctor Honoris causa al Excmo. Sr. D. Antonio Hernández GilSánchez Misiego, Antonio; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2021Effect of tert-butylhydroquinone on biodiesel properties during extreme oxidation conditionsNogales Delgado, Sergio; Guiberteau Cabanillas, Agustina; Encinar Martín, José María; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Química y Química Física; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2021Evaluation of Hydrophilic and Lipophilic Antioxidant Capacity in Spanish Tomato Paste: Usefulness of Front-Face Total Fluorescence Signal Combined with ParafacPardo Botello, María del Rosario; Chamizo Calero, Fátima; Monago Maraña, Olga; Rodríguez Corchado, Raquel; Torre Carreras, Rosa de la; Galeano Díaz, María Teresa; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX)
2022Evaluation of hydrophilic and lipophilic antioxidant capacity in Spanish tomato paste: usefulness of front-face total fluorescence signal combined with parafacPardo Botello, María del Rosario; Chamizo Calero, Fátima; Monago Maraña, Olga; Rodríguez Corchado, Raquel; Torre Carreras, Rosa de la; Galeano Díaz, María Teresa; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad Nacional de Educación a Distancia; Centro Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (CTAEX)
2020Exploring the potential of combining chemometric approaches to model non-linear multi-way data with quantitative purposes A case studyPalomino Vasco, Mónica; Mora Díez, Nielene; Rodríguez, María Isabel; Acedo Valenzuela, María Isabel; Alcaraz, Mirta Raquel; Goicoechea, Héctor Casimiro; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad Nacional del Litoral. Argentina; Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET). Argentina
2022Geographical discrimination of grapevine leaves using fibre optic fluorescence data and chemometrics. Determination of total polyphenols and chlorophylls along different vegetative stagesMartín Tornero, Elísabet; Durán Martín-Merás, Isabel; Espinosa Mansilla, Anunciación; Lopes, João Almeida; Páscoa, Ricardo Nuno Mendes de Jorge; Universidade de Lisboa. Portugal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidade do Porto. Portugal
2016High yield synthesis of hydroxyapatite (HAP) and Palladium Doped HAP via a wet chemical synthetic routeKamieniak, Joanna; Bernalte Morgado, Elena María; Foster, Christopher W.; Doyle, Aidan M.; Kelly, Peter J.; Banks, Craig E.; Manchester Metropolitan University. UK; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2016Highly selective and ultrasensitive turn-on luminescence chemosensor for mercury (II) determination based on the rhodamine 6G derivative FC1 and au nanoparticlesBrasca, Romina; Onaindia, María Celeste; Goicoechea, Héctor Casimiro; Muñoz de la Peña, Arsenio; Culzoni, María Julia; Universidad Nacional del Litoral. Argentina; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2014Investigation of urinary excretion of hydroxyethyl starch and dextran by uhplc-hrmsin different acquisition modesEspósito, Simone; Deventer, Koen; Jiménez Girón, Ana María; Roels, Kris; Herregods, Luc; Verstraete, Alain; Van Eenoo, Peter; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2010Jerte Valley cherry-enriched diets improve nocturnal rest and increase 6-sulfatoxymelatonin and total antioxidant capacity in the urine of middle-aged and elderly humansGarrido Álvarez, María; Paredes Royano, Sergio Damián; Cubero Juánez, Javier; Lozano Ruiz, Mercedes; Toribio Delgado, Antonio F.; Muñoz, Juan L.; Reiter, Russel J.; Barriga Ibars, Carmen; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); University of Texas. USA
2020Monitoring winemaking process using tyrosine influence in the excitation-emission matrices of winePalomino Vasco, Mónica; Acedo Valenzuela, María Isabel; Rodríguez, María Isabel; Mora Díez, Nielene; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS)
2022Non-destructive fluorescence spectroscopy as a tool for discriminating between olive oils according to agronomic practices and for assessing quality parametersMartín Tornero, Elísabet; Fernández, Antonio; Pérez Rodríguez, Juan Manuel; Durán Martín-Merás, Isabel; Prieto Losada, María del Henar; Martín Vertedor, Daniel; Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX). Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2016Pencil it in: exploring the feasibility of hand-drawn pencil electrochemical sensors and their direct comparison to screen-printed electrodesBernalte Morgado, Elena María; Foster, Christopher W.; Brownson, Dale A. C.; Mosna, Morgane; Smith, Graham C.; Banks, Craig E.; Manchester Metropolitan University. UK; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; University of Chester. UK
2016Pencil it in: pencil drawn electrochemical sensing platformsFoster, Christopher W.; Brownson, Dale A. C.; Souza, Ana Paula Ruas de; Bernalte Morgado, Elena María; Iniesta Valcárcel, Jesús; Bertotti, Mauro; Banks, Craig E.; Manchester Metropolitan University. UK; Universidade de São Paulo. Brasil; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Alicante
2016Pencil it in: pencil drawn electrochemical sensing platformsFoster, Christopher W.; Brownson, Dale A. C.; Souza, Ana P. Ruas de; Bernalte Morgado, Elena María; Iniesta Valcárcel, Jesus; Bertotti, Mauro; Banks, Craig E.; University of Manchester. UK; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidade de São Paulo. Brasil; Universidad de Alicante