Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Investigación
Departamentos
Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra - DBVET
DBVET - Artículos
DBVET - Congresos, conferencias, etc.
DBVET - Libros o capítulos de libros
DBVET - Tesis doctorales
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Effect of antimony in soils of an Sb mine on the photosynthetic pigments and antioxidant system of "Dittrichia viscosa" leaves
Garrido Carballo, Inmaculada
;
Ortega Garrido, Alfonso
;
Hernández Suárez, Marcos
;
Fernández Pozo, Luis Francisco
;
Cabezas Fernández, José
;
Espinosa Borreguero, Francisco
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación en Análisis de Recursos Ambientales (ARAM)
;
Universidad Europea del Atlántico
2016
Fatty acid and phenolic compound concentrations in eight different monovarietal virgin olive oils from Extremadura and the relationship with oxidative stability
Montaño García, Alfonso M.
;
Hernández Suárez, Marcos
;
Garrido Carballo, Inmaculada
;
Llerena Ruiz, José Luis
;
Espinosa Borreguero, Francisco
;
Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2016
The evolution of total phenolic compounds and antioxidant activities during ripening of grapes (Vitis vinifera L., cv. Tempranillo) grown in semiarid region: effects of cluster thinning and water deficit
Garrido Carballo, Inmaculada
;
Uriarte Hernández, David
;
Hernández Suárez, Marcos
;
Llerena Ruiz, José Luis
;
Valdés Sánchez, María Esperanza
;
Espinosa Borreguero, Francisco
;
Instituto de Investigaciones Finca La Orden-Valdesequera (CICYTEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
;
Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX)
Discover
Author
3
Espinosa Borreguero, Francisco
2
Llerena Ruiz, José Luis
1
Cabezas Fernández, José
1
Fernández Pozo, Luis Francisco
1
Montaño García, Alfonso M.
1
Ortega Garrido, Alfonso
1
Uriarte Hernández, David
1
Valdés Sánchez, María Esperanza
Date issued
2
2016
1
2020
Subject
1
Fenoles
1
Irrigation
1
Oxidative stability
1
Phenolic compounds
1
Phenols
1
Photosynthetic pigments
1
Pigmentos fotosintéticos
1
Riegos
1
Thinning
1
Virgin olive oil
.
< previous
next >