Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 22 (Search time: 0.011 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Effect of antimony in soils of an Sb mine on the photosynthetic pigments and antioxidant system of "Dittrichia viscosa" leavesGarrido Carballo, Inmaculada; Ortega Garrido, Alfonso; Hernández Suárez, Marcos; Fernández Pozo, Luis Francisco; Cabezas Fernández, José; Espinosa Borreguero, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación en Análisis de Recursos Ambientales (ARAM); Universidad Europea del Atlántico
2024Plant nutrition challenges for a sustainable agriculture of the futureHernández, Luis Eduardo; Ruiz Sáez, Juan Manuel; Espinosa Borreguero, Francisco; Álvarez Fernández, Ana; Carvajal Alcaraz, Micaela; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Universidad Autónoma de Madrid; Universidad de Granada
2018Convenience of Applying of Viticulture Technique as a Function of the Water Status of the Vine-StockGamero Samino, Esther; Espinosa Borreguero, Francisco; Moreno Cardona, Daniel; Uriarte Hernández, David; Prieto Losada, María del Henar; Garrido Carballo, Inmaculada; Valdés Sánchez, María Esperanza; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura
2015Reflexions on some aspects of the interactions among ROS, RNS, and Ca2+ in response to a mycorrhizal or a pathogenic fungusEspinosa Borreguero, Francisco; Garrido Carballo, Inmaculada; Álvarez Tinaut, María Carmen; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2012Oxidative Stress Induced in Sunflower Seedling Roots by Aqueous Dry Olive-Mill ResiduesGarrido Carballo, Inmaculada; García Sánchez, Mercedes; Casimiro Felício, Ilda de Jesus; Casero Linares, Pedro Joaquín; García Romera, Inmaculada; Ocampo, Juan Antonio; Espinosa Borreguero, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Anatomía, Biología Celular y Zoología; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Estación Experimental Zaidín, CSIC
2014Effects of defoliation and water restriction on total phenols and antioxidant activities in grapes during ripeningGarrido Carballo, Inmaculada; Llerena Ruiz, José Luis; Valdés Sánchez, María Esperanza; Mancha Ramírez, Luis Alberto; Uriarte Hernández, David; Prieto Losada, María del Henar; Espinosa Borreguero, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Instituto Tecnológico Agroalimentario “INTAEX"; Centro de Investigación Agraria “Finca La Orden-Valdesequera"
2020Can the Carbon Dioxide Fixation of Processing Tomato Plants Compensate for the Emissions of the Tomato Industry?Gutiérrez Cabanillas, Juan Ignacio; Ordiales Rey, Elena; Carvajal, Micaela; Espinosa Borreguero, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2019Influence of cultivar, irrigation, ripening state, and anual variability on the oxidant/antioxidant systems of olives as determined by MDS-PTA.Sainz Domínguez, Juan Antonio; Garrido Carballo, Inmaculada; Hernández Suárez, Marcos; Montaño García, Alfonso M.; Llerena Ruiz, José Luis; Espinosa Borreguero, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2022Effect of Water Supplementation on Oxidant/Antioxidant Activities and Total Phenol Content in Growing Olives of the Morisca and Manzanilla VarietiesGarrido Carballo, Inmaculada; Hernández Suárez, Marcos; Llerena Ruiz, José Luis; Espinosa Borreguero, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación en Fisiología y Biología Celular y Molecular de Plantas
2016Fatty acid and phenolic compound concentrations in eight different monovarietal virgin olive oils from Extremadura and the relationship with oxidative stabilityMontaño García, Alfonso M.; Hernández Suárez, Marcos; Garrido Carballo, Inmaculada; Llerena Ruiz, José Luis; Espinosa Borreguero, Francisco; CTAEX. Centro Tecnológico Agroalimentario de Extremadura; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra