Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Investigación
Departamentos
Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra - DBVET
DBVET - Artículos
DBVET - Congresos, conferencias, etc.
DBVET - Libros o capítulos de libros
DBVET - Tesis doctorales
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013-08-20
Caracterización de los aceites de oliva virgen producidos en la zona oleícola de Tierra de Barros
Miguel Gordillo, Concepción de
;
Martín Vertedor, Daniel
;
Fuentes de Mendoza, Manuel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2014
Analysis of the influence of multiple parameters on the commercial categories of Extremadura virgin olive oils
Montaño García, Alfonso M.
;
Sáiz Abajo, María José
;
Espinosa Borreguero, Francisco
;
Garrido Acero, Isabel
;
Llerena Ruiz, José Luis
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ciencias Biomédicas
2015
Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from “Morisca” and “Carrasqueña” olive varieties
Fuentes de Mendoza, Manuel
;
Miguel Gordillo, Concepción de
;
Ranalli, Alfonso
;
Franco Baltasar, María Nieves
;
Martínez Cano, Manuel
;
Martín Vertedor, Daniel
;
Instituto Tecnológico Agroalimentario (INTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
;
Centro de Ricerca per l´Olivicoltura e l´Industria Olearia (CRA-OLI). Italy
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
2016
Fatty acid and phenolic compound concentrations in eight different monovarietal virgin olive oils from Extremadura and the relationship with oxidative stability
Montaño García, Alfonso M.
;
Hernández Suárez, Marcos
;
Garrido Carballo, Inmaculada
;
Llerena Ruiz, José Luis
;
Espinosa Borreguero, Francisco
;
Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
Discover
Author
2
Espinosa Borreguero, Francisco
2
Fuentes de Mendoza, Manuel
2
Llerena Ruiz, José Luis
2
Montaño García, Alfonso M.
1
Franco Baltasar, María Nieves
1
Garrido Acero, Isabel
1
Garrido Carballo, Inmaculada
1
Hernández Suárez, Marcos
1
Martín Vertedor, Daniel
1
Martínez Cano, Manuel
.
next >
Date issued
1
2013
1
2014
1
2015
1
2016
Subject
3
Virgin olive oil
2
Fatty acids
2
Ácidos grasos
1
Aceituna de suelo
1
Acidez
1
Acidity
1
Almazara
1
Calidad
1
Calidad sensorial
1
Compuestos fenólicos
.
next >