Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-4 of 4 (Search time: 0.045 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Improving wine fermentation efficiency of Torulaspora delbrueckii by increasing the ploidy of yeast inoculaMartínez Brígido, Alberto; Molina Rodríguez, Felipe Roberto; Hernández Martín, Luis Miguel; Ramírez Fernández, Manuel; Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética; Universidad de Extremadura. Departamento de Ciencias Biomédicas
2005Aportaciones al conocimiento del proceso de glicosilación en levaduras : aislamiento y caracterización de mutantes de "Saccharomyces cerevisiae" con defectos en dicho procesoHernández Martín, Luis Miguel; Mañas Núñez, Paula Inmaculada; Universidad de Extremadura. Departamento de Microbiología
2016-03-31Estudio de nuevas levaduras Killer "Saccharomyces cerevisiae" y "Torulaspora delbrueckii" para elaborar vinos tranquilos y espumososRamírez Fernández, Manuel; Hernández Martín, Luis Miguel; Velázquez Molinero, Rocío; Universidad de Extremadura. Departamento de Ciencias Biomédicas
2015A new wine Torulaspora delbrueckii killer strain with broad antifungal activity and its toxin-encoding double-stranded RNA virusRamírez Fernández, Manuel; Velázquez Molinero, Rocío; Maqueda Gil, Matilde Jesús; López Piñeiro, Antonio; Ribas Elcorobarrutia, Juan Carlos; Universidad de Extremadura. Departamento de Ciencias Biomédicas; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Universidad de Salamanca