Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Investigación
Departamentos
Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos - DPAAL
DPAAL - Artículos
DPAAL - Congresos, conferencias, etc.
DPAAL - Libros o capítulos de libros
DPAAL - Tesis doctorales y tesinas
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.011 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-07-22
Cooking affects pork proteins in vitro rate of digestion due to different structural and chemical modifications
Mitra, Bhaskar
;
Kristensen, Lars
;
Lametsch, Rene
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-09
Monitoring the Processing of Dry Fermented Sausages with a Portable NIRS Device
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Olegario, Lary Souza
;
Grassi, Silvia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021-07-30
Meat and Human Health-Current Knowledge and Research Gaps
Geiker, Nina Rica Wium
;
Bertram, Hanne Christine
;
Mejborn, Heddie
;
Dragsted, Lars
;
Kristensen, Lars
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Bügel, Susanne
;
Astrup, Arne
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021-12-04
Flavor Characterization of Animal Hydrolysates and Potential of Glucosamine in Flavor Modulation
Bak, Kathrine
;
Waehrens, Sandra
;
Fu, Yu
;
Chow, Ching Yue
;
Petersen, Mikael
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Bredie, Wender
;
Lametsch, Rene
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC method
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
Discover
Author
2
Antequera Rojas, María Teresa
2
Kristensen, Lars
2
Lametsch, Rene
2
Pérez Palacios, María Trinidad
1
Astrup, Arne
1
Bak, Kathrine
1
Bertram, Hanne Christine
1
Bredie, Wender
1
Bügel, Susanne
1
Chow, Ching Yue
.
next >
Date issued
3
2021
1
2020
1
2022
Subject
1
AGEs
1
Análisis cromatográfico rápido
1
cancer
1
cardiovascular disease
1
Cuantificación de ácidos grasos
1
Digestión In vitro
1
dispositivo portátil
1
dry-fermented sausages
1
espectroscopia de infrarrojo cercano
1
Fast chromatographic analysis
.
next >