Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Investigación
Departamentos
Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos - DPAAL
DPAAL - Artículos
DPAAL - Congresos, conferencias, etc.
DPAAL - Libros o capítulos de libros
DPAAL - Tesis doctorales y tesinas
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 13 (Search time: 0.032 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04
Correlation analysis between acoustic and sensory technique data for cooked pork loin samples
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Jiménez, Antonio
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Olegario, Lary Souza
;
Ventanas Canillas, Sonia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021-02
Cork oak (Quercus suber L.) leaf extracts potential use as natural antioxidants in cooked meat
Lavado, G.
;
Ladero, L.
;
Cava López, Ramón
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
High-pressure processing and storage temperature on Listeria monocytogenes, microbial counts and oxidative changes of two traditional dry-cured meat products
Cava López, Ramón
;
Higuero Fernández, Nieves
;
Ladero, Luis
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
Detection of myxoma virus DNA in ticks from lagomorph species in Spain suggests their possible role as competent vector in viral transmission
García Pereira, Sergio
;
González Barrio, David
;
Fernández García, José Luis
;
Gómez Martín, Ana María
;
Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel
;
García Bocanegra, Ignacio
;
Calero Bernal, Rafael
;
Universidad Complutense de Madrid
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Enfermería
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
;
Universidad de Córdoba
2021
Cross-cultural emotional response to food stimuli: Influence of consumption context
Olegario, Lary Souza
;
Estévez García, Mario
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Madruga, Marta Suely
;
Ventanas Canillas, Sonia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021-02-17
Development of a methodology for estimating the ergosterol in meat product-borne toxigenic moulds to evaluate antifungal agents
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Bermúdez Polo, María Elena
;
Roncero Benavente, Elía
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021-07-30
Meat and Human Health-Current Knowledge and Research Gaps
Geiker, Nina Rica Wium
;
Bertram, Hanne Christine
;
Mejborn, Heddie
;
Dragsted, Lars
;
Kristensen, Lars
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Bügel, Susanne
;
Astrup, Arne
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021-12-04
Flavor Characterization of Animal Hydrolysates and Potential of Glucosamine in Flavor Modulation
Bak, Kathrine
;
Waehrens, Sandra
;
Fu, Yu
;
Chow, Ching Yue
;
Petersen, Mikael
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Bredie, Wender
;
Lametsch, Rene
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
Protein carbonylation in food and nutrition: a concise update
Estévez García, Mario
;
Díaz Velasco, Silvia
;
Martínez Pérez, Remigio
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
Efecto de agentes para el biocontrol de mohos ocratoxigénicos en embutidos curado-madurados
Núñez Breña, Félix
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
Discover
Author
3
Estévez García, Mario
2
Cava López, Ramón
2
González-Mohino Jiménez, Alberto
2
Olegario, Lary Souza
2
Ruiz-Carrascal, Jorge
2
Ventanas Canillas, Sonia
2
Álvarez Rubio, María Micaela
1
Andrade Gracia, María Jesús
1
Antequera Rojas, María Teresa
1
Astrup, Arne
.
next >
Subject
2
Biocontrol
2
Meat products
2
Ocratoxina A
2
Oxidación de proteínas
2
Productos de carne
2
Protein oxidation
1
Actividad antioxidante
1
Alta presión hidrostática
1
Antioxidant activity
1
Antioxidantes naturales
.
next >