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Elementos encontrados
Año
Título
Autor/a
2022
Selection and characterization of lactic acid bacteria with activity against Listeria monocytogenes from traditional RTE ripened foods
Martín Tornero, Irene
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Alía Muñoz, Alberto
;
Martínez Pérez, Remigio
;
Córdoba, J. J.
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
2022
Evaluation of broccoli (Brassica oleracea var. italica) crop by-products as sources of bioactive compounds
Gudiño Rubio, Iris
;
Martín González, Alberto
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Prieto Losada, María del Henar
;
Ayuso Yuste, María Concepción
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Characterization of autochthonal Hafnia spp. strains isolated from Spanish soft raw ewe's milk PDO cheeses to be used as adjunct culture
Vázquez Merchán, Almudena
;
Ruiz Moyano, Santiago
;
Vázquez Hernández, María
;
Martín González, Alberto
;
Lorenzo Benayas, María Jesús
;
Benito Bernáldez, María José
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2023
Machine olfaction discrimination of Spanish-style green olives inoculated with spoilage mold species
Sánchez Baltasar, Ramiro
;
Pérez Nevado, Francisco
;
Martillanes Costumero, Sara
;
Montero Fernández, Ismael
;
Lozano Rogado, Jesús Salvador
;
Martín Vertedor, Daniel
;
Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Eléctrica, Electrónica y Automática
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidade de Évora. Portugal
2022
Dry-cured loin characterization by ultrasound physicochemical and sensory parameters
Jiménez Barco, Antonio
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Sodium chloride determination in meat products: Comparison of the official titration-based method with atomic absorption spectrometry
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Salas García, Alejandro
;
Muñoz Páez, Adela
;
Ocaña Jara, Eder Renato
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
2022
Estudio antropométrico y de ingesta de alimentos en adolescentes de Extremadura y factores asociados al desequilibrio ponderal
Aranda Medina, Emilio
;
Pérez Nevado, Francisco
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Fernández Cabrera, Jacinta
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Estudio del crecimiento del tejido graso y muscular y de la expresión de genes relacionados con el metabolismo lipídico en tres estirpes de cerdo Ibérico finalizados en dos sistemas de alimentación
Izquierdo Cebrián, Mercedes
;
Padilla Peñas, José Ángel
;
Garrido de la Osa, Nicolás
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023
Screening microbial interactions during inulin utilization reveals strong competition and proteomic changes in "Lacticaseibacillus paracasei" M38
Vega Sagardía, Marco
;
Cebrián Cabezón, Eva
;
Delgado Perón, Josué
;
Ruiz Moyano, Santiago
;
Garrido, Daniel
;
N/A
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Effect of high hydrostatic pressure processing and storage temperature on food safety, microbial counts, colour and oxidative changes of a traditional dry-cured sausage
Cava López, Ramón
;
Garcia Parra, J.
;
Ladero, L.
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
Buscar
Autor/a
8
Andrade Gracia, María Jesús
8
Antequera Rojas, María Teresa
8
Pérez Palacios, María Trinidad
8
Álvarez Rubio, María Micaela
7
González-Mohino Jiménez, Alberto
6
Núñez Breña, Félix
6
Rodríguez Jiménez, Alicia
6
Solomando González, Juan Carlos
5
Cava López, Ramón
5
Fernández García, José Luis
.
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Fecha de publicación
17
2020
13
2021
12
2022
7
2023
Palabras clave
5
Listeria monocytogenes
5
Ocratoxina A
4
Ochratoxin A
3
Color
3
Colour
3
Dry-cured fermented sausages
3
Expresión génica
3
Gene expression
3
Meat products
3
Oxidación
.
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