Buscar


Filtros actuales:

Comienza una nueva búsqueda
Añade filtros:

Usa filtros para refinar los resultados de búsqueda.


Resultados 1-6 de 6
  • anterior
  • 1
  • siguiente
Elementos encontrados
AñoTítuloAutor/a
2022-05-18Evaluation of the olfactory pattern of black olives stuffed with flavored hydrocolloidsSánchez, Ramiro; Martín Tornero, Elísabet; Lozano, Jesús; Arroyo Muñoz, Patricia; Meléndez, Félix; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX)
2022Geographical discrimination of grapevine leaves using fibre optic fluorescence data and chemometrics. Determination of total polyphenols and chlorophylls along different vegetative stagesMartín Tornero, Elísabet; Durán Martín-Merás, Isabel; Espinosa Mansilla, Anunciación; Lopes, João Almeida; Páscoa, Ricardo Nuno Mendes de Jorge; Universidade de Lisboa. Portugal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidade do Porto. Portugal
2022Application of digital olfaction for table olive industrySánchez Baltasar, Ramiro; Fernández, Antonio; Martín Tornero, Elísabet; Meléndez, Félix; Lozano, Jesús; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX). Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2022Fluorescence monitoring oxidation of extra virgin olive oil packed in different containersMartín Tornero, Elísabet; Fernández, Antonio; Durán Merás, Isabel; Martín Vertedor, Daniel; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2021E-nose application for the discrimination of sterilization treatments applied to Californian-style black olive varietiesSánchez, Ramiro; Martín Tornero, Elísabet; Lozano, Jesús; Fernández, Antonio; Arroyo, Patricia; Meléndez, Félix; Martín Vertedor, Daniel; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2022Non-destructive fluorescence spectroscopy as a tool for discriminating between olive oils according to agronomic practices and for assessing quality parametersMartín Tornero, Elísabet; Fernández, Antonio; Pérez Rodríguez, Juan Manuel; Durán Martín-Merás, Isabel; Prieto Losada, María del Henar; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)