Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 15 (Search time: 0.024 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018How does phosphoric acid interact with cherry stones? A discussion on overlooked aspects of chemical activationGonzález Domínguez, José Miguel; Fernández González, Carmen, 1958-; Alexandre Franco, María Francisca; Gómez Serrano, Vicente; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2019Activated carbon surface chemistry: Changes upon impregnation with Al(III), Fe(III) and Zn(II)-metal oxide catalyst precursors from NO3- aqueous solutionsBarroso Bogeat, Adrián; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Gómez Serrano, Vicente; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2022Waste valorization in winemaking industry: Vine shoots as precursors to optimize sensory features in white wineCalderón Martín, María; Valdés Sánchez, María Esperanza; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Vilanova de la Torre, Mar; Cuerda Correa, Eduardo Manuel; Gómez Serrano, Vicente; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2023Single adsorption of diclofenac and ronidazole from aqueous solution on commercial activated carbons: effect of chemical and textural propertiesMoral Rodríguez, Adriana I.; Leyva Ramos, Roberto; Mendoza Mendoza, Esmeralda; Díaz Flores, Paola Elizabeth; Carrales Alvarado, Damarys H.; Alexandre Franco, María Francisca; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2021Adsorption of bisphenol A by activated carbon developed from PET waste by KOH activationGómez Serrano, Vicente; Adame Pereira, Marta; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2022Waste valorization in winemaking industry: Vine shoots as precursors to optimize sensory features in white wineCalderón Martín, María; Valdés Sánchez, María Esperanza; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Vilanova de la Torre, María del Mar; Cuerda Correa, Eduardo Manuel; Gómez Serrano, Vicente; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de La Rioja
2016-02-26Modificación química superficial de carbones mesoporosos activados. Aplicaciones en catálisis y adsorciónDurán Valle, Carlos Javier; Carvalho, Regina Célia Silva; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2016-03-08Modificación química de carbones activados con ácidos mineralesDurán Valle, Carlos Javier; Martínez Cañas, Manuel Alejandro; Omenat Morán, Delia; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2016-03-03Formación de óxidos metálicos semiconductores en carbón activado. Caracterización y aplicacionesGómez Serrano, Vicente; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Barroso Bogeat, Adrián; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2016Preparation, characterization and study of morphology of activated carbon fibersMacías García, Antonio; Alexandre Franco, María Francisca; Alfaro Domínguez, Manuel; Martínez Naharro, J.; Encinas Sánchez, Víctor; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Mecánica, Energética y de los Materiales; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica