Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Browse
Communities/Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
UNESCO
Type
Statistics
View Statistics
Help
Help
Browsing by Author 1bdde31e-0fbc-4efb-b93e-2b2f1e158fbe
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 33
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020-06-26
"Alternaria": alteraciones postcosecha en frutas
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Macías Miranda, Marina
2021
An in vitro assay of the effect of lysine oxidation end-product, α-aminoadipic acid, on the redox status and gene expression in probiotic Lactobacillus reuteri PL503
Padilla Torrico, Patricia
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Peña Vega, Fernando Juan
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Estévez García, Mario
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
2019
Combined effect of temperature, water activity and salt content on the growth and gene expression of Listeria monocytogenes in a dry-cured ham model system
Alía Muñoz, Alberto
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Gómez, Francisco M.
;
Córdoba, J.J.
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Control de Listeria monocytogenes en embutidos curadomadurados y quesos madurados tradicionales mediante cultivos protectores e hidrolizados proteicos
Córdoba, J. J.
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Martín Tornero, Irene
;
Universidad de Extremadura. Escuela Internacional de Postgrado
2022
Control of Listeria monocytogenes growth and virulence in a traditional soft cheese model system based on lactic acid bacteria and a whey protein hydrolysate with antimicrobial activity
Martín Tornero, Irene
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Alía Muñoz, Alberto
;
Martínez Blanco, Mónica
;
Lozano Ojalvo, Daniel
;
Córdoba, J. J.
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad Autónoma de Madrid
2022
Control of toxigenic Aspergillus spp. in dried figs by volatile organic compounds (VOCs) from antagonistic yeasts
Galván Romero, Ana Isabel
;
Hernández Belmonte, Alejandro
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Martín González, Alberto
;
Seradilla, Manuel Joaquín
;
López Corrales, Margarita
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
CICYTEX. Instituto de Investigaciones Agrarias Finca La Orden - Valdesequera
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura)
2017-02-20
Desarrollo de métodos de RT-PCR en tiempo real para la cuantificación de mohos toxigénicos viables en alimentos
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Córdoba, J. J.
;
Bernáldez Rey, María Victoria
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2021-02-17
Development of a methodology for estimating the ergosterol in meat product-borne toxigenic moulds to evaluate antifungal agents
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Bermúdez Polo, María Elena
;
Roncero Benavente, Elía
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Development of a multiplex real-time PCR to differentiate the four major Listeria monocytogenes serotypes in isolates from meat processing plants
Alía Muñoz, Alberto
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Córdoba, J. J.
;
Martín Tornero, Irene
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019
Diffusion of mycotoxins and secondary metabolites in dry-cured meat products
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Sulyok, Michael
;
Lemmens, Marc
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-01-10
Efectos de tratamientos no térmicos y de bioconservación en jamón curado loncheado sobre la expresión génica de “Listeria monocytogenes”
Córdoba, J. J.
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Alía Muñoz, Alberto
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2018
Effect of cured meat product ingredients on the Penicillium verrucosum growth and ochratoxin A production
Andrade García, María Jesús
;
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2016
Effect of temperature and water activity on growth and aflatoxin production by Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus on cured meat model systems
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Bernáldez Rey, María Victoria
;
Delgado Perón, Josué
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
Effect of the dry-cured fermented sausage salchichón processing with a selected Lactobacillus sakei in Listeria monocytogenes and microbial population.
Martín Tornero, Irene
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Sánchez Montero, Lourdes
;
Padilla, Patricia
;
Córdoba, J. J.
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria
2021
Effect of the dry-cured fermented sausage “salchichón” processing with a selected Lactobacillus sakei in Listeria monocytogenes and microbial population
Martín Tornero, Irene
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Sánchez-Montero Velasco, Lourdes
;
Padilla Torrico, Patricia
;
Córdoba, J.J.
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Ensayos para el control de mohos alterantes en fruta de hueso mediante el uso de microorganismos antagonistas
Hernández León, Alejandro
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Escudero Albarca, Nerea
2020
"Enterococcus faecium": a promising protective culture to control growth of ochratoxigenic moulds and mycotoxin production in dry-fermented sausages.
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Núñez Breña, Félix
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018-01-02
Estrategias de control de micotoxinas en alimentos madurados
Andrade Gracia, María Jesús
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Carrasco Padilla, Javier
2018-02-07
Estrategias para el control de mohos toxigénicos en derivados cárnicos curado-madurados utilizando microorganismos y factores ambientales
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2022
Evaluation of fungal hazards associated with dried fig processing
Galván Romero, Ana Isabel
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Martín González, Alberto
;
López Corrales, Margarita
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
;
CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)