Browsing by Author 518b579b-4511-4955-95be-9e25745a2514
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Antioxidant and antimicrobial evaluation of rice bran (Oryza sativa L.) extracts in a mayonnaise-type emulsion | Martillanes Costumero, Sara; Rocha Pimienta, Javier; Gil Álvarez, María Victoria; Ayuso Yuste, María Concepción; Delgado Adámez, Jonathan; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA) |
2023 | Chlorophyll pigments of olive leaves and green tea extracts differentially affect their antioxidant and anticancer properties | Uguz, Abdulhadi C.; Rocha Pimienta, Javier; Martillanes Costumero, Sara; Garrido Álvarez, María; Espino Palma, Javier; Delgado Adámez, Jonathan; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología |
2024 | Immunomodulatory Effects Associated with Lactofermented Cherry Beverage Consumption in Rats | Garrido Álvarez, María; Navajas Preciado, Bruno; Martillanes Costumero, Sara; Rocha Pimienta, Javier; Delgado Adámez, Jonathan; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Neuroinmunología y Crononutrición; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología |
2023 | Machine olfaction discrimination of Spanish-style green olives inoculated with spoilage mold species | Sánchez Baltasar, Ramiro; Pérez Nevado, Francisco; Martillanes Costumero, Sara; Montero Fernández, Ismael; Lozano Rogado, Jesús Salvador; Martín Vertedor, Daniel; CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Eléctrica, Electrónica y Automática; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidade de Évora. Portugal |
2020 | Obtención y caracterización de fitoquímicos del salvado de arroz (Oryza sativa L.). Aplicación como aditivo alimentario y en envase activo | Delgado Adámez, Jonathan; Gil Álvarez, María Victoria; Ayuso Yuste, María Concepción; Martillanes Costumero, Sara |