Browsing by Author 522fee95-0c53-425f-a7d6-7e82ff9daddd

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Development of teamwork skills using ICTs in undergraduate students of food industry engineering degreeAndrés Nieto, Ana Isabel; Petrón Testón, María Jesús; Carrapiso Martínez, Ana Isabel; Morales Rodrigo, Sara; Timón Andrada, María Luisa; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Effect of phenolic compounds from almond skins obtained by water extraction on pork patty shelf lifeTimón Andrada, María Luisa; Andrés Nieto, Ana Isabel; Sorrentino, Ludovico; Cardenia, Vladimiro; Petrón Testón, María Jesús; Università degli Studi di Torino. Italia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021Influencia del uso de las TIC en la enseñanza de ecología a nivel universitarioMorales Rodrigo, Sara; García-Latorre Nieto, Carlos; Petrón Testón, María Jesús; Timón Andrada, María Luisa; Andrés Nieto, Ana Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-02-11Optimización de las condiciones de obtención de un extracto de bagazo de cerveza con mayor actividad antioxidante in vitroAndrés Nieto, Ana Isabel; Timón Andrada, María Luisa; López Valenzuela, Ana María
2021Revisión bibliográfica sobre nuevas técnicas de obtención de extractos a partir de sustratos vegetalesTimón Andrada, María Luisa; Jaime Gato, María José