Browsing by Author 6fc6fe76-1056-480c-a988-c4340f5c97bf
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Acrylamide mitigation in Californian-style olives after thermal and baking treatments | Fernández, Antonio; Muñoz, Jose Manuel; Martín Tornero, Elísabet; Martínez, Manuel; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA) |
2022 | Addition of by-Products and Flavored Hydrocolloids Filling in Californian-Style Black Olive to Reduce Acrylamide Formation | Fernández, Antonio; Montero Fernández, Ismael; Pérez Nevado, Francisco; Martínez, Manuel; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Instituto Tecnológico de la Alimentación y la Agricultura (CICYTEX-INTAEX), Junta de Extremadura; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA) |
2018-01-03 | Enfermedades transmitidas por vectores: fiebre del Chikungunya | Frontera Carrión, Eva María; Alonso Rodríguez, Juan Manuel; Villa Martínez, Manuel |
2020-01-31 | Industrial Strategies to Reduce Acrylamide Formation in Californian-Style Green Ripe Olives | Martín Vertedor, Daniel; Fernández, Antonio; Mesías, Marta; Martínez, Manuel; Díaz, María; Martín Tornero, Elísabet; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); CSIC. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN) |