Skip navigation
BUEx logo Dehesa logo
PortuguêsEnglishEspañol
  • Sign on to:
    • My Dehesa
    • Edit Account details
  1. Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura

Browse

  • Communities/Collections
  • Issue Date
  • Author
  • Title
  • Subject
  • UNESCO
  • Type

Statistics

  • View Statistics

Help

  • Help

Browsing by Author 8de5ecb1-146f-4ac8-ac91-1a7a03be72b9

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 1 of 1
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from “Morisca” and “Carrasqueña” olive varietiesFuentes de Mendoza, Manuel; Miguel Gordillo, Concepción de; Ranalli, Alfonso; Franco Baltasar, María Nieves; Martínez Cano, Manuel; Martín Vertedor, Daniel; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Centro de Ricerca per l´Olivicoltura e l´Industria Olearia (CRA-OLI). Italy; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
Showing results 1 to 1 of 1

dehesa@unex.es

© 2024 DEHESA. Repositorio institucional Universidad de Extremadura