Browsing by Author a999901e-1428-4ac0-92c2-ef141592e86e

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Antioxidant and antimicrobial evaluation of rice bran (Oryza sativa L.) extracts in a mayonnaise-type emulsionMartillanes Costumero, Sara; Rocha Pimienta, Javier; Gil Álvarez, María Victoria; Ayuso Yuste, María Concepción; Delgado Adámez, Jonathan; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2017Behaviour of fresh cut broccoli under different modified atmosphere conditionsArgüello Hernández, Paola Fernanda; Ayuso Yuste, María Concepción; González Gómez, David; Bohoyo Gil, Diego; Delgado Adámez, Jonathan; Bernalte García, María Josefa; Escuela Superior Politécnica de Chimborazo. Ecuador; Universidad de Extremadura. Departamento de Didáctica de las Ciencias Experimentales y Matemáticas; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
2016Bioavailability of Bioactive Molecules from Olive Leaf Extracts and its Functional ValueMartín Vertedor, Daniel; Garrido Álvarez, María; Pariente Llanos, José Antonio; Espino Palma, Javier; Delgado Adámez, Jonathan; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación en Neuroinmunofisiología y Crononutrición; Junta de Extremadura. Instituto Tecnológico Agroalimentario
2018-03-19Biodisponibilidad y bioactividad de los compuestos funcionales presentes en el salvado de arroz (Oryza sativa L.)Delgado Adámez, Jonathan; Ayuso Yuste, María Concepción; Donoso Pineda, Nazaret
2023Chlorophyll pigments of olive leaves and green tea extracts differentially affect their antioxidant and anticancer propertiesUguz, Abdulhadi C.; Rocha Pimienta, Javier; Martillanes Costumero, Sara; Garrido Álvarez, María; Espino Palma, Javier; Delgado Adámez, Jonathan; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología
2019-01-09Desarrollo de un nutracéutico de aceite de oliva virgen extra enriquecido en luteína y zeaxantina. Validación "in vitro e in vivo" de sus propiedades bioactivasDelgado Adámez, Jonathan; Martín Vertedor, Daniel; Gil Álvarez, María Victoria; Benito de Valle Prieto, María; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2013Diets enriched with a Jerte Valley cherry-based nutraceutical product reinforce nocturnal behaviour in young and old animals of nocturnal ("Rattus norvegicus") and diurnal ("Streptopelia risoria") chronotypesDelgado Adámez, Jonathan; Terrón Sánchez, María Pilar; Garrido Álvarez, María; Pariente Llanos, José Antonio; Barriga Ibars, Carmen; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Paredes Royano, Sergio Damián; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología
2024Immunomodulatory Effects Associated with Lactofermented Cherry Beverage Consumption in RatsGarrido Álvarez, María; Navajas Preciado, Bruno; Martillanes Costumero, Sara; Rocha Pimienta, Javier; Delgado Adámez, Jonathan; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Neuroinmunología y Crononutrición; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología
2021Magnetite-based catalyst for the CWPO for different aqueous matrices spiked with NAP-DCF mixtureHuaccallo Aguilar, Ysabel; Álvarez Torrellas, Silvia; Martínez Nieves, Johanny; Delgado Adámez, Jonathan; Gil Álvarez, María Victoria; Ovejero Escudero, Gabriel; García, Juan; Universidad Complutense de Madrid; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS)
2020Obtención y caracterización de fitoquímicos del salvado de arroz (Oryza sativa L.). Aplicación como aditivo alimentario y en envase activoDelgado Adámez, Jonathan; Gil Álvarez, María Victoria; Ayuso Yuste, María Concepción; Martillanes Costumero, Sara
2011Oral melatonin administration and programmed cell death of neutrophils, lymphocytes, and other cell types from rats injected with HL-60 cellsDelgado Adámez, Jonathan; Terrón Sánchez, María Pilar; García Martínez, Virginio Enrique; López Sánchez, Carmen; Barriga Ibars, Carmen; Pariente Llanos, José Antonio; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; CICYTEX. Instituto de Investigaciones Agrarias Finca La Orden - Valdesequera; Universidad de Extremadura. Departamento de Anatomía, Biología Celular y Zoología; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología
2023Preservation of white wine pomace by high hydrostatic pressureRamírez Bernabé, María Rosario; Delgado Adámez, Jonathan; Rocha Pimienta, Javier; Valdés Sánchez, María Esperanza; Martín Mateos, María Jesús; Ayuso Yuste, María Concepción; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
2012Systemic Inflammatory Load in Young and Old Ringdoves Is Modulated by Consumption of a Jerte Valley Cherry-Based ProductDelgado Adámez, Jonathan; Terrón Sánchez, María Pilar; Garrido Álvarez, María; Barriga Ibars, Carmen; Paredes Royano, Sergio Damián; Espino Palma, Javier; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología
2013Tempranillo-derived grape seed extract induces apoptotic cell death and cell growth arrest in human promyelocytic leukemia HL 60 cellsEspino Palma, Javier; González Gómez, David; Moreno Cardona, Daniel; Fernández León, María Fernanda; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Pariente Llanos, José Antonio; Delgado Adámez, Jonathan; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación en Neuroinmunofisiología y Crononutrición; Junta de Extremadura. Instituto Tecnológico Agroalimentario; Universidad Nacional de Educación a Distancia (España). Departamento de Ciencias Analíticas
2012Urinary 6-sulfatoxymelatonin and total antioxidant capacity increase after the intake of a grape juice cv. Tempranillo stabilized with HHPGonzález Flores, David; Gamero Samino, Esther; Garrido Álvarez, María; Ramírez Bernabé, Rosario; Moreno Cardona, Daniel; Delgado Adámez, Jonathan; Valdés Sánchez, María Esperanza; Barriga Ibars, Carmen; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Paredes Royano, Sergio Damián; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología