Browsing by Author a9a07d1d-4246-466a-9f92-4d36af787741

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Agricultural Engineering students’ segmentation in relation to their attitudes towards English-medium instructionCarrapiso Martínez, Ana Isabel; González Sánchez, María Elena; Petrón Testón, María Jesús; Pérez Nevado, Francisco; Gaspar García, Paula; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018-01-18Análisis comparativo de cervezas artesanales extremeñasPetrón Testón, María Jesús; Andrés Nieto, Ana Isabel; Cortés Montaña, Daniel
2018-10-23Calidad tecnológica y microbiológica de la carne transformada de cordero con antioxidantes vegetalesAndrés Nieto, Ana Isabel; Petrón Testón, María Jesús; Jiménez González, Nuria
2023Development of teamwork skills using ICTs in undergraduate students of food industry engineering degreeAndrés Nieto, Ana Isabel; Petrón Testón, María Jesús; Carrapiso Martínez, Ana Isabel; Morales Rodrigo, Sara; Timón Andrada, María Luisa; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Effect of phenolic compounds from almond skins obtained by water extraction on pork patty shelf lifeTimón Andrada, María Luisa; Andrés Nieto, Ana Isabel; Sorrentino, Ludovico; Cardenia, Vladimiro; Petrón Testón, María Jesús; Università degli Studi di Torino. Italia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021Influencia del uso de las TIC en la enseñanza de ecología a nivel universitarioMorales Rodrigo, Sara; García-Latorre Nieto, Carlos; Petrón Testón, María Jesús; Timón Andrada, María Luisa; Andrés Nieto, Ana Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos