Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Authentication of pure and adulterated edible oils using non-destructive ultrasound | Jiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; González-Mohino Jiménez, Alberto; Olegario, Lary Souza; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Correlation analysis between acoustic and sensory technique data for cooked pork loin samples | González-Mohino Jiménez, Alberto; Jiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; Olegario, Lary Souza; Ventanas Canillas, Sonia; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Cross-cultural emotional response to food stimuli: Influence of consumption context | Olegario, Lary Souza; Estévez García, Mario; González-Mohino Jiménez, Alberto; Madruga, Marta Suely; Ventanas Canillas, Sonia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Paraiba. Brasil; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación de Tecnología y Calidad de los Alimentos (TECAL) |
2023 | La experiencia del consumo de jamón ibérico ¿Una experiencia multidimensional? | Ventanas Canillas, Sonia; Olegario, Lary Souza; Benítez González, María Teresa |
2022 | Impact of absence of lactose on the dynamic sensory profile of yogurt: A multiple-intake TDS approach | Olegario, Lary Souza; González-Mohino Jiménez, Alberto; Estévez García, Mario; Madruga, Marta Suely; Ventanas Canillas, Sonia; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidade Federal da Paraíba. Brasil |
2020 | Impact of ‘free-from’ and ‘healthy choice’ labeled versions of chocolate and coffee on temporal profile (multiple-intake TDS) and liking | Olegario, Lary Souza; González-Mohino Jiménez, Alberto; Estévez García, Mario; Madruga, Marta Suely; Ventanas Canillas, Sonia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación de Tecnología de los Alimentos (TECAL); Universidad de Paraiba. Brasil |
2020 | Monitoring the Processing of Dry Fermented Sausages with a Portable NIRS Device | González-Mohino Jiménez, Alberto; Pérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Ruiz Carrascal, Jorge; Olegario, Lary Souza; Grassi, Silvia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2022 | New findings of edible oil characterization by ultrasonic parameters | Jiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; González-Mohino Jiménez, Alberto; Olegario, Lary Souza; Universidade Federal da Paraíba. Brasil; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2024 | Temperature dependence of acoustic parameters in pure and blended edible oils: Implications for characterization and authentication | Jiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; González Mohino, Alberto; Olegario, Lary Souza; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |