Issue Date | Title | Author(s) |
2020-07-23 | Efecto del deshojado precoz sobre la calidad de uvas y vinos del cv. Tempranillo en condiciones de clima semiárido | Valdés Sánchez, María Esperanza; Vilanova de la Torre, María del Mar; Moreno Cardona, Daniel |
2023-03-31 | Estudio del efecto a corto y medio plazo de la técnica del “Forzado de yemas” sobre la productividad y la calidad de la vendimia del viñedo ‘Tempranillo’ en Extremadura | Prieto Losada, María del Henar; Uriarte Hernández, David; Valdés Sánchez, María Esperanza; Lavado Rodas, Nieves; Universidad de Extremadura. Escuela Internacional de Postgrado |
2016-09-30 | Incidencia del riego y el nivel de carga sobre la calidad de uvas cv. Tempranillo en Extremadura | Prieto Losada, María del Henar; Guerra Sánchez-Simón, María Teresa; Valdés Sánchez, María Esperanza; Gamero Samino, Esther; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica |
2017-09-15 | Mejora de la calidad de uvas y vinos en Extremadura mediante técnicas vitícolas | Valdés Sánchez, María Esperanza; Heredia Mira, Francisco José; Vilanova de la Torre, María del Mar; Talaverano Arroba, María Inmaculada; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra |
2023 | Preservation of white wine pomace by high hydrostatic pressure | Ramírez Bernabé, María Rosario; Delgado Adámez, Jonathan; Rocha Pimienta, Javier; Valdés Sánchez, María Esperanza; Martín Mateos, María Jesús; Ayuso Yuste, María Concepción; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal |
2016 | The evolution of total phenolic compounds and antioxidant activities during ripening of grapes (Vitis vinifera L., cv. Tempranillo) grown in semiarid region: effects of cluster thinning and water deficit | Garrido Carballo, Inmaculada; Uriarte Hernández, David; Hernández Suárez, Marcos; Llerena Ruiz, José Luis; Valdés Sánchez, María Esperanza; Espinosa Borreguero, Francisco; CICYTEX. Instituto de Investigaciones Agrarias Finca La Orden - Valdesequera; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; CTAEX. Centro Tecnológico Agroalimentario de Extremadura |
2012 | Urinary 6-sulfatoxymelatonin and total antioxidant capacity increase after the intake of a grape juice cv. Tempranillo stabilized with HHP | González Flores, David; Gamero Samino, Esther; Garrido Álvarez, María; Ramírez Bernabé, Rosario; Moreno Cardona, Daniel; Delgado Adámez, Jonathan; Valdés Sánchez, María Esperanza; Barriga Ibars, Carmen; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Paredes Royano, Sergio Damián; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología |
2022 | Waste valorization in winemaking industry: Vine shoots as precursors to optimize sensory features in white wine | Calderón Martín, María; Valdés Sánchez, María Esperanza; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Vilanova de la Torre, María del Mar; Cuerda Correa, Eduardo Manuel; Gómez Serrano, Vicente; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de La Rioja |
2022 | Waste valorization in winemaking industry: Vine shoots as precursors to optimize sensory features in white wine | Calderón Martín, María; Valdés Sánchez, María Esperanza; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Vilanova de la Torre, María del Mar; Cuerda Correa, Eduardo Manuel; Gómez Serrano, Vicente; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de La Rioja; CSIC (Consejo Superior de Investigaciones Científicas) |