Browsing by Author fe677a30-80e5-439c-9bae-20e82c9b1c8b
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Estudio de los mecanismos fisiopatológicos del consumo sostenido de fructosa y del efecto protector de un extracto de granada en ratas Wistar mediante el uso de técnicas ómicas | Ruiz Carrascal, Jorge; Estévez García, Mario; Martínez Pérez, Remigio; Sánchez Terrón, María Guadalupe; Universidad de Extremadura. Escuela Internacional de Doctorado |
2022 | Glucose boosts protein oxidation/nitration during simulated gastric digestion of myofibrillar proteins by creating a severe pro-oxidative environment | Sánchez Terrón, María Guadalupe; Morcuende Sánchez, David; Martínez Pérez, Remigio; Ruiz Carrascal, Jorge; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Impact of sustained fructose consumption on gastrointestinal function and health in wistar rats: glycoxidative stress, impaired protein digestion, and shifted fecal microbiota | Sánchez Terrón, María Guadalupe; Martínez Pérez, Remigio; Ruiz Carrascal, Jorge; Luna Estellés, Carolina Luisa; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal |
2024 | Pomegranate supplementation alleviates dyslipidemia and the onset of non-alcoholic fatty liver disease in Wistar rats by shifting microbiota and producing urolithin-like microbial metabolites | Sánchez Terrón, María Guadalupe; Martínez Pérez, Remigio; Morcuende Sánchez, David; Caballero Fernández, Victor; Estévez García, Mario; Universidad de Córdoba; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR) |