Browsing by Author fe677a30-80e5-439c-9bae-20e82c9b1c8b

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Estudio de los mecanismos fisiopatológicos del consumo sostenido de fructosa y del efecto protector de un extracto de granada en ratas Wistar mediante el uso de técnicas ómicasRuiz Carrascal, Jorge; Estévez García, Mario; Martínez Pérez, Remigio; Sánchez Terrón, María Guadalupe; Universidad de Extremadura. Escuela Internacional de Doctorado
2022Glucose boosts protein oxidation/nitration during simulated gastric digestion of myofibrillar proteins by creating a severe pro-oxidative environmentSánchez Terrón, María Guadalupe; Morcuende Sánchez, David; Martínez Pérez, Remigio; Ruiz Carrascal, Jorge; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023Impact of sustained fructose consumption on gastrointestinal function and health in wistar rats: glycoxidative stress, impaired protein digestion, and shifted fecal microbiotaSánchez Terrón, María Guadalupe; Martínez Pérez, Remigio; Ruiz Carrascal, Jorge; Luna Estellés, Carolina Luisa; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
2024Pomegranate supplementation alleviates dyslipidemia and the onset of non-alcoholic fatty liver disease in Wistar rats by shifting microbiota and producing urolithin-like microbial metabolitesSánchez Terrón, María Guadalupe; Martínez Pérez, Remigio; Morcuende Sánchez, David; Caballero Fernández, Victor; Estévez García, Mario; Universidad de Córdoba; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)