Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Browse
Communities/Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
UNESCO
Type
Statistics
View Statistics
Help
Help
Browsing by Author Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 171
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Addition of grape skin and stems extracts in wines during the storage to reduce the sulfur dioxide: impact on red wine quality
Casquete Palencia, Rocío
;
Benito Bernáldez, María José
;
Pérez Nevado, Francisco
;
Martínez Dorado, Ana
;
Martín González, Alberto
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018
Advanced glycation end products, protein crosslinks and post translational modifications in pork subjected to different heat treatments
Mitra, Bhaskar
;
Lametsch, Rene
;
Greco, Ines
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1999
Alteraciones detectables en la concentración de lípidos plasmáticos de perros con hepatopatías
Barrera Chacón, Rafael
;
Mañé Seró, María Cinta
;
Cordero, R.
;
Andrés Díaz, Santiago
;
Benito Bernáldez, María José
;
Zaragoza Bayle, María Concepción
;
Sánchez Peinado, Joaquín
;
Jiménez Redondo, Antonio
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
An approach to the consumption of smoked paprika in Spain and its impact on the intake of polycyclic aromatic hydrocarbons
Coleto Martínez, José Miguel
;
Martín González, Alberto
;
Horrillo Gallardo, Andrés
;
Mesías Díaz, Francisco Javier
;
Velázquez Otero, María Rocío
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Economía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Análisis económico-estructural de explotaciones ganaderas ecológicas en dehesas y pastizales de Extremadura
Horrillo Gallardo, Andrés
;
Gaspar García, Paula
;
Díaz Caro, Carlos
;
Escribano Sánchez, Miguel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Economía Financiera y Contabilidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1990
Análisis económico-financiero de la industria láctea en España
Berga Monge, Alberto M.
;
Cid Delgado, Ana
;
González Gutierrez- Barquín, Marta
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1993
Análisis estructural y económico financiero del vacuno de carne en Extremadura
Cid Delgado, Ana
;
Berga Monge, Alberto M.
;
Tovar Andrada, Julio Jesús
;
González Gutierrez- Barquín, Marta
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Aplicación de ultrasonidos de baja frecuencia para el control de calidad en la elaboración de quesos extremeños DOP de pasta blanda
Martín González, Alberto
;
Jiménez Barco, Antonio
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Crespo Bermejo, Abel Teodoro
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018
Application of innovative technologies, moderate-intensity pulsed electric fields and high-pressure thermal treatment, to preserve and/or improve the bioactive compounds content of pumpkin
García Parra, J.
;
González-Cebrino, F.
;
Delgado-Adámez, J.
;
Cava López, Ramón
;
Martín-Belloso, O.
;
Vélez-Martínez, P.
;
Ramírez, Marina R.
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación de Tradición e Innovación Agroalimentaria (TRADINNOVAL)
;
Universidad de Lérida.
2011
Application of Lactobacillus fermentum HL57 and Pediococcus acidilactici SP979 as potential probiotics in the manufacture of traditional Iberian dry-fermented sausages
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Martín González, Alberto
;
Benito Bernáldez, María José
;
Hernández León, Alejandro
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2024
Application of real‑time PCR for the identification of the endangered species Galemys pyrenaicus through faecal samples
Ripa López-Barrantes, Adriana
;
Díaz Caballero, José A.
;
Palacios González, María Jesús
;
Espinosa Sánchez, Antonio
;
García Zapata, Juan Luis
;
Fernández García, José Luis
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Matemáticas
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Application of ultrasound for quality control of Torta del Casar cheese ripening
Crespo Bermejo, Abel Teodoro
;
Martín González, Alberto
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Benito Bernáldez, María José
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Jiménez Barco, Antonio
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
2018
Applying 3D texture algorithms on MRI to evaluate quality traits of loin
Ávila Vegas, María del Mar
;
Caballero, Daniel
;
Durán Martín-Merás, María Luisa
;
Caro Lindo, Andrés
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2014-06
Applying data mining and Computer Vision Techniques to MRI to estimate quality traits in Iberian hams
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Caballero, Daniel
;
Caro Lindo, Andrés
;
García Rodríguez, Pablo
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos
1999
Aspectos ecográficos del hígado de perros con insuficiencia cardíaca derecha
Benito Bernáldez, María José
;
Mañé Seró, María Cinta
;
Barrera Chacón, Rafael
;
Zaragoza Bayle, María Concepción
;
Andrés Díaz, Santiago
;
Sánchez Peinado, Joaquín
;
Jiménez Redondo, Antonio
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2024
Assessment of greenhouse gas emissions and carbon sequestration in dairy goat farming systems in Northern Extremadura, Spain
Horrillo Gallardo, Andrés
;
Gaspar García, Paula
;
Rodríguez de Ledesma Vega, Antonio
;
Escribano Sánchez, Miguel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023
Authentication of pure and adulterated edible oils using non-destructive ultrasound
Jiménez Barco, Antonio
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Olegario, Lary Souza
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Avances en la microencapsulación y biodisponibilidad de ácidos grasos omega-3 en derivados cárnicos
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Universidad de Extremadura. Escuela Internacional de Doctorado
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2013
Bacterial communities of the traditional raw ewe’s milk cheese “Torta del Casar” made without the addition of a starter
Ordiales Rey, Elena
;
Benito Bernáldez, María José
;
Martín González, Alberto
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019
Bioactivities of wine components on marinated beef during aging
Arcanjo, Narciza O.
;
Morcuende Sánchez, David
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Padilla Torrico, Patricia
;
Madruga, Marta Suely
;
Estévez García, Mario
;
University of Paraiba. Brazil
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)