Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Investigación
Institutos de Investigación
IACYS - Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad
IACYS - Artículos
IACYS - Libros o capítulos de libros
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Antioxidant and antimicrobial evaluation of rice bran (Oryza sativa L.) extracts in a mayonnaise-type emulsion
Martillanes Costumero, Sara
;
Rocha Pimienta, Javier
;
Gil Álvarez, María Victoria
;
Ayuso Yuste, María Concepción
;
Delgado Adámez, Jonathan
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
;
CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura)
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS)
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2019
Automated chromatographic method with fluorescent detection to determine biogenic amines and amino acids. Application to craft beer brewing process
Palomino Vasco, Mónica
;
Acedo Valenzuela, María Isabel
;
Rodríguez, María Isabel
;
Mora Díez, Nielene María
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS)
2019
Revisión de los efectos beneficiosos/ perjudiciales que aporta la ingesta de vino a los pacientes con diabetes
Rodríguez, María Isabel
;
Palomino Vasco, Mónica
;
Barragán Sánchez, María José
;
Pardo Botello, María del Rosario
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
Discover
Author
2
Palomino Vasco, Mónica
2
Rodríguez Cáceres, María Isabel
1
Acedo Valenzuela, María Isabel
1
Ayuso Yuste, María Concepción
1
Barragán Sánchez, María José
1
Delgado Adámez, Jonathan
1
Gil Álvarez, María Victoria
1
Martillanes Costumero, Sara
1
Mora Díez, Nielene
1
Pardo Botello, María del Rosario
.
next >
Subject
1
Aditivo natural
1
Aminas biogénicas
1
Amino acids
1
Aminoácidos
1
Automatización
1
Automatization
1
Bebidas fermentadas
1
Bioactive compounds
1
Biogenic amines
1
By-product
.
next >