Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 38
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Enrichment of Cinta Senese burgers with omega-3 fatty acids. Effect of type of addition and storage conditions on quality characteristics | Aquilani, Chiara; Pérez Palacios, María Trinidad; Sirtori, Francesco; Jiménez Martín, Estefanía; Antequera Rojas, María Teresa; Franci, Oreste; Acciaioli, Anna; Bozzi, Riccardo; Pugliese, Carolina; Università degli Studi di Firenze. Italia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Università degli Studi di Firenze. Italia |
2022 | Characterization of autochthonal Hafnia spp. strains isolated from Spanish soft raw ewe's milk PDO cheeses to be used as adjunct culture | Vázquez Merchán, Almudena; Ruiz Moyano, Santiago; Vázquez Hernández, María; Martín González, Alberto; Lorenzo Benayas, María Jesús; Benito Bernáldez, María José; Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA) |
2022 | Evaluation of broccoli (Brassica oleracea var. italica) crop by-products as sources of bioactive compounds | Gudiño Rubio, Iris; Martín González, Alberto; Casquete Palencia, Rocío; Prieto Losada, María del Henar; Ayuso Yuste, María Concepción; Córdoba Ramos, María Guía; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2022 | Selection and characterization of lactic acid bacteria with activity against Listeria monocytogenes from traditional RTE ripened foods | Martín Tornero, Irene; Rodríguez Jiménez, Alicia; Alía Muñoz, Alberto; Martínez Pérez, Remigio; Córdoba Ramos, Juan José; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal |
2022 | Sodium chloride determination in meat products: Comparison of the official titration-based method with atomic absorption spectrometry | Pérez Palacios, María Trinidad; Salas García, Alejandro; Muñoz Páez, Adela; Ocaña Jara, Eder Renato; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada |
2023 | Machine olfaction discrimination of Spanish-style green olives inoculated with spoilage mold species | Sánchez Baltasar, Ramiro; Pérez Nevado, Francisco; Martillanes Costumero, Sara; Montero Fernández, Ismael; Lozano Rogado, Jesús Salvador; Martín Vertedor, Daniel; Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Eléctrica, Electrónica y Automática; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidade de Évora. Portugal |
2022 | Dry-cured loin characterization by ultrasound physicochemical and sensory parameters | Jiménez Barco, Antonio; González-Mohino Jiménez, Alberto; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2018 | Identification and genetic characterization of Sarcocystis arctica and Sarcocystis lutrae in red foxes (Vulpes vulpes) from Baltic States and Spain | Kirillova, Viktorija; Prakas, Petras; Calero Bernal, Rafael; Gavarāne, Inese; Fernández García, José Luis; Martínez González, Manuel Francisco; Rudaitytė Lukošienė, Eglė; Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel; Butkauskas, Dalius; Kirjušina, Muza; Daugavpils University. Letonia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal; Universidad Complutense de Madrid |
1999 | Aspectos ecográficos del hígado de perros con insuficiencia cardíaca derecha | Benito Bernáldez, María José; Mañé Seró, María Cinta; Barrera Chacón, Rafael; Zaragoza Bayle, María Concepción; Andrés Díaz, Santiago; Sánchez Peinado, Joaquín; Jiménez Redondo, Antonio; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1999 | Alteraciones detectables en la concentración de lípidos plasmáticos de perros con hepatopatías | Barrera Chacón, Rafael; Mañé Seró, María Cinta; Cordero, R.; Andrés Díaz, Santiago; Benito Bernáldez, María José; Zaragoza Bayle, María Concepción; Sánchez Peinado, Joaquín; Jiménez Redondo, Antonio; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Protein carbonylation in food and nutrition: a concise update | Estévez García, Mario; Díaz Velasco, Silvia; Martínez Pérez, Remigio; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1993 | Calidad de la canal y de la carne en híbridos comerciales porcinos que incorporan raza Duroc | Núñez Breña, Félix; López Bote, Clemente L.; Ventanas, Jesús; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1993 | Los resultados de la empresa agraria en España | Gijón Guerra, Javier; González Gutiérrez-Barquín, Marta; Berga Monge, Alberto M.; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1993 | Análisis estructural y económico financiero del vacuno de carne en Extremadura | Cid Delgado, Ana; Berga Monge, Alberto M.; Tovar Andrada, Julio Jesús; González Gutierrez- Barquín, Marta; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1990 | Análisis económico-financiero de la industria láctea en España | Berga Monge, Alberto M.; Cid Delgado, Ana; González Gutierrez- Barquín, Marta; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1989 | Rendimiento cárnico de corderos de raza merina española sacrificados a diferentes edades | Guillén Ramírez, María Teresa; Rodríguez Medina, Pedro Luis; Regodón Mena, Sergio; Robina, Ángel; Tovar Andrada, Julio Jesús; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1989 | Influencia del tipo de alimentación sobre las características de crecimiento en cabritos veratos | Rodríguez Medina, Pedro Luis; Tovar Andrada, Julio Jesús; Rojas López, Ana Isabel; Rota García, Ana María; Martín Cáceres, Leonor; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1987 | Nuevas perspectivas en la manipulación hormonal del crecimiento y la composición de la canal en los animales de abastos | Ventanas, Jesús; López Bote, Clemente L.; García González, María Carmen; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC method | Pérez Palacios, María Trinidad; Solomando González, Juan Carlos; Ruiz Carrascal, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2022 | New findings of edible oil characterization by ultrasonic parameters | Jiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; González-Mohino Jiménez, Alberto; Olegario, Lary Souza; Universidade Federal da Paraíba. Brasil; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 38