Browsing by Author 15695cd0-a463-46ef-811e-1b88007e39b9

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 10 to 12 of 12 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Physicochemical and nutritional characterization of brebas for fresh consumption from nine fig varieties (Ficus carica L.) grown in Extremadura (Spain)Pereira Jiménez, Cristina; López Corrales, Margarita; Martín González, Alberto; Villalobos Rivera, María Carmen; Córdoba Ramos, María Guía; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Instituto de Investigaciones Finca La Orden-Valdesequera (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX)
2023Quantification and identification of damage caused by pests and fungi in dried figs from orchards with different levels of agronomic management in the main production areas of extremadura (SW Spain)Galán Jiménez, Antonio Jesús; Martín, A; Torres Vila, L.M.; Ruiz Moyano, Santiago; Galván Romero, Ana Isabel; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; López Corrales, Margarita; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2009Safety and functional aspects of pre-selected lactobacilli for probiotic use in Iberian dry-fermented sausagesRuiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Martín González, Alberto; Benito Bernáldez, María José; Casquete Palencia, Rocío; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Córdoba Ramos, María Guía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos