Listar por Autor/a 8060b0d5-c836-48ba-8154-1f7f3e71903a
Mostrando resultados del 1 al 3 de 3
Año | Título | Autor/a |
2021-04 | Correlation analysis between acoustic and sensory technique data for cooked pork loin samples | González-Mohino Jiménez, Alberto; Jiménez, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; Olegario, Lary Souza; Ventanas Canillas, Sonia; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Cross-cultural emotional response to food stimuli: Influence of consumption context | Olegario, Lary Souza; Estévez García, Mario; González-Mohino Jiménez, Alberto; Madruga, Marta Suely; Ventanas Canillas, Sonia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020-11 | Impact of ‘free-from’ and ‘healthy choice’ labeled versions of chocolate and coffee on temporal profile (multiple-intake TDS) and liking | Olegario, Lary Souza; González-Mohino Jiménez, Alberto; Estévez García, Mario; Madruga, Marta Suely; Ventanas Canillas, Sonia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |