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2018-07-20Advanced glycation end products, protein crosslinks and post translational modifications in pork subjected to different heat treatmentsMitra, Bhaskar; Lametsch, Rene; Greco, Ines; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1999Alteraciones detectables en la concentración de lípidos plasmáticos de perros con hepatopatíasBarrera Chacón, Rafael; Mañé Seró, María Cinta; Cordero, R.; Andrés Díaz, Santiago; Benito Bernáldez, María José; Zaragoza Bayle, María Concepción; Sánchez Peinado, Joaquín; Jiménez Redondo, Antonio; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1990Análisis económico-financiero de la industria láctea en EspañaBerga Monge, Alberto M.; Cid Delgado, Ana; González Gutierrez- Barquín, Marta; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1993Análisis estructural y económico financiero del vacuno de carne en ExtremaduraCid Delgado, Ana; Berga Monge, Alberto M.; Tovar Andrada, Julio Jesús; González Gutierrez- Barquín, Marta; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Aplicación de ultrasonidos de baja frecuencia para el control de calidad en la elaboración de quesos extremeños DOP de pasta blandaMartín González, Alberto; Jiménez Barco, Antonio; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Crespo Bermejo, Abel Teodoro; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018Application of innovative technologies, moderate-intensity pulsed electric fields and high-pressure thermal treatment, to preserve and/or improve the bioactive compounds content of pumpkinGarcía Parra, J.; González-Cebrino, F.; Delgado-Adámez, J.; Cava López, Ramón; Martín-Belloso, O.; Vélez-Martínez, P.; Ramírez, Marina R.; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2011Application of Lactobacillus fermentum HL57 and Pediococcus acidilactici SP979 as potential probiotics in the manufacture of traditional Iberian dry-fermented sausagesRuiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Martín González, Alberto; Benito Bernáldez, María José; Hernández León, Alejandro; Casquete Palencia, Rocío; Córdoba Ramos, María Guía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2024Application of real‑time PCR for the identification of the endangered species Galemys pyrenaicus through faecal samplesRipa López-Barrantes, Adriana; Díaz Caballero, José A.; Palacios González, María Jesús; Espinosa Sánchez, Antonio; García Zapata, Juan Luis; Fernández García, José Luis; Universidad de Extremadura. Departamento de Matemáticas; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020Application of ultrasound for quality control of Torta del Casar cheese ripeningCrespo Bermejo, Abel Teodoro; Martín González, Alberto; Ruiz Moyano, Santiago; Benito Bernáldez, María José; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; Jiménez Barco, Antonio; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
2018-04Applying 3D texture algorithms on MRI to evaluate quality traits of loinÁvila Vegas, María del Mar; Caballero, Daniel; Durán Martín-Merás, María Luisa; Caro Lindo, Andrés; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2014-06Applying data mining and Computer Vision Techniques to MRI to estimate quality traits in Iberian hamsPérez Palacios, María Trinidad; Caballero, Daniel; Caro Lindo, Andrés; García Rodríguez, Pablo; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1999Aspectos ecográficos del hígado de perros con insuficiencia cardíaca derechaBenito Bernáldez, María José; Mañé Seró, María Cinta; Barrera Chacón, Rafael; Zaragoza Bayle, María Concepción; Andrés Díaz, Santiago; Sánchez Peinado, Joaquín; Jiménez Redondo, Antonio; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023Authentication of pure and adulterated edible oils using non-destructive ultrasoundJiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; González-Mohino Jiménez, Alberto; Olegario, Lary Souza; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Avances en la microencapsulación y biodisponibilidad de ácidos grasos omega-3 en derivados cárnicosAntequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Solomando González, Juan Carlos; Universidad de Extremadura. Escuela Internacional de Doctorado; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2013Bacterial communities of the traditional raw ewe’s milk cheese “Torta del Casar” made without the addition of a starterOrdiales Rey, Elena; Benito Bernáldez, María José; Martín González, Alberto; Casquete Palencia, Rocío; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Córdoba Ramos, María Guía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019Biocontrol of aflatoxigenic Aspergillus parasiticus by native Debaryomyces hansenii in dry-cured meat productsPeromingo Arévalo, Ana Belén; Andrade García, María Jesús; Delgado Perón, Josué; Sánchez-Montero, Lourdes; Núñez Breña, Félix; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1993Calidad de la canal y de la carne en híbridos comerciales porcinos que incorporan raza DurocNúñez Breña, Félix; López Bote, Clemente L.; Ventanas, Jesús; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1993Caracterización de la heterocromatina en Tinca tinca L. por la obtención de bandas-c y contratinciones con fluorocromos ADN específicosFernández García, José Luis; Rodríguez de Ledesma, I.; Martínez Trancón, Margarita; Rabasco Mangas, Araceli; Pérez Regadera, J.J.; Padilla Peñas, José Ángel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2013Carcass and meat quality traits of Iberian pigs as affected by sex and crossbreeding with different Duroc genetic linesRobina, Ángel; Viguera Bolumburu, Javier; Pérez Palacios, María Trinidad; Mayoral Calzada, Ana Isabel; Vivo Rodríguez, José Manuel; Guillén Ramírez, María Teresa; Ruiz Carrascal, Jorge; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2014Changes in chemical composition of frozen coated fish products during deep-fryingPérez Palacios, María Trinidad; Petisca, Catarina; Casal, Susana; Ferreira, Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos