Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Browse
Communities/Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
UNESCO
Type
Statistics
View Statistics
Help
Help
Browsing by Author 526277d2-c64e-4c75-a30f-c3bb3b7b2635
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 8 to 11 of 11
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2014-06
Redox activities and ROS, NO and phenylpropanoids production by axenically cultured intact olive seedling roots after interaction with a mycorrhizal or a pathogenic fungus
Espinosa Borreguero, Francisco
;
Garrido Carballo, Inmaculada
;
Ortega Garrido, Alfonso
;
Felicio, Ilda de Jesús Casimiro
;
Álvarez Tinaut, María Carmen
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Anatomía, Biología Celular y Zoología
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2016-04-15
La sanidad vegetal en España y el papel de la fisiología en su planteamiento de futuro
Moral de la Vega, José del
;
Espinosa Borreguero, Francisco
;
Moral Martínez, Jerónimo del
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2016
The compositional HJ-Biplot—A new approach to identifying the links among bioactive compounds of tomatoes
Hernández Suárez, Marcos
;
Molina Pérez, Daniel
;
Rodríguez Rodríguez, Elena María
;
Díaz Romero, Carlos
;
Espinosa Borreguero, Francisco
;
Galindo Villardón, Purificación
;
Universidad de La Laguna
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
;
Universidad de Salamanca
;
Escuela Superior Politécnica del Litoral. Ecuador
2016
The evolution of total phenolic compounds and antioxidant activities during ripening of grapes (Vitis vinifera L., cv. Tempranillo) grown in semiarid region: effects of cluster thinning and water deficit
Garrido Carballo, Inmaculada
;
Uriarte Hernández, David
;
Hernández Suárez, Marcos
;
Llerena Ruiz, José Luis
;
Valdés Sánchez, María Esperanza
;
Espinosa Borreguero, Francisco
;
Instituto de Investigaciones Finca La Orden-Valdesequera (CICYTEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
;
Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX)