Skip navigation
BUEx logo Dehesa logo
PortuguêsEnglishEspañol
  • Sign on to:
    • My Dehesa
    • Edit Account details
  1. Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura

Browse

  • Communities/Collections
  • Issue Date
  • Author
  • Title
  • Subject
  • UNESCO
  • Type

Statistics

  • View Statistics

Help

  • Help

Browsing by Author 599b08ae-3de4-43b9-8bcf-6970719bedfa

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 3 to 3 of 3 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Physicochemical and nutritional characterization of brebas for fresh consumption from nine fig varieties (Ficus carica L.) grown in Extremadura (Spain)Pereira Jiménez, Cristina; López Corrales, Margarita; Martín González, Alberto; Villalobos Rivera, María Carmen; Córdoba Ramos, María Guía; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Instituto de Investigaciones Finca La Orden-Valdesequera (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX)
Showing results 3 to 3 of 3 < previous 

dehesa@unex.es

© 2020 DEHESA. Repositorio institucional Universidad de Extremadura