Browsing "DQOIN - Artículos" by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 50 to 54 of 54 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Testing carbon structures for metal-free catalytic/photocatalytic ozonation to remove disinfection by-product formation potentialJiménez López, Miguel Ángel; Rey Barroso, Ana; Montes Jiménez, Vicente; Beltrán Novillo, Fernando Juan; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Química y Química Física; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS)
2023The Castagnoli–Cushman ReactionRamiro Alcobendas, José Luis; Martínez Caballero, Sonia; Gómez Neo, Ana María; Díaz Álvarez, Jesús; Fernández Marcos, Carlos María; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de Extremadura. Departamento de Didáctica de las Ciencias Experimentales y Matemáticas
2022Use of phosphorylated chitosan/alumina nanoadditives for polymer performance improvementHatami, Mehdi; Rahnama, Nima; Karimi-Maleh, Hassan; Djafarzadeh, Nader; Qandalee, Mohammad; Setva, Reza; Karimi, Fatemeh; Durán Valle, Carlos Javier; López-Coca Martín, Ignacio; Sharifi, Alireza; University of Bonab. Iran; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Entekhab Petrochemical Company. Iran; University of Electronic Science and Technology of China; Islamic Azad University. Iran
2022Waste valorization in winemaking industry: Vine shoots as precursors to optimize sensory features in white wineCalderón Martín, María; Valdés Sánchez, María Esperanza; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Vilanova de la Torre, María del Mar; Cuerda Correa, Eduardo Manuel; Gómez Serrano, Vicente; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de La Rioja
2022Waste valorization in winemaking industry: Vine shoots as precursors to optimize sensory features in white wineCalderón Martín, María; Valdés Sánchez, María Esperanza; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Vilanova de la Torre, Mar; Cuerda Correa, Eduardo Manuel; Gómez Serrano, Vicente; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de La Rioja; CSIC. Consejo Superior de Investigaciones Científicas