Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Publicaciones UEX
Revistas
Archives on Food, Culture and Nutrition
AFOCUN Vol. 1, nº 1 (2023)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Historia, futuros y desafíos en el contexto de la cultura alimentaria
Conde Caballero, David
;
Mariano Juárez, Lorenzo
;
Medina Luque, Francisco Xavier
;
N/A
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Enfermería
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Psicología y Antropología
2023
The social construction of “popular” foods: exploring the relationship between origin and product in the Ribera del Guadiana designation of origin
Allen-Perkins Avendaño, Diego
;
Universidade de Santiago de Compostela
2023
La gastronomía “popular” en la era del gusto “global”
Cáceres Nevot, Juanjo
;
Universitat Oberta de Catalunya
2023
Entre los kosher y lo “koolsher”: gourmetización de la cocina judía en Buenos Aires (Argentina)
Peña Jiménez, Lorena
;
Universidad de Granada
2023
El cambio de estatus social de la algarroba: de comida de animales y tiempos de escasez a producto gourmet
López-Lago Ortiz, Luis Alejandro
;
Pedret Massanet, Cecilia
;
N/A
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Terapéutica Médico-Quirúrgica
;
Universidad Nacional de Educación a Distancia
2023
La cerámica de cocina y mesa de Talavera de la Reina: artesanía, patrimonio y gastronomía
Cipriano Crespo, Carmen
;
Freire Paz, Elena
;
Medina Luque, Francisco Xavier
;
Universidad de Castilla-La Mancha
;
Universidad de Santiago de Compostela
;
Universitat Oberta de Catalunya
Discover
Author
2
Medina Luque, Francisco Xavier
1
Allen-Perkins Avendaño, Diego
1
Cipriano Crespo, Carmen
1
Conde Caballero, David
1
Cáceres Nevot, Juanjo
1
Freire Paz, Elena
1
López-Lago Ortiz, Luis Alejandro
1
Mariano Juárez, Lorenzo
1
Pedret Massanet, Cecilia
1
Peña Jiménez, Lorena
.
next >
Subject
2
Gastronomy
2
Gastronomía
1
Algarroba
1
Alimentación
1
Alta cocina
1
Anthropology
1
Antropologia
1
Antropología
1
Autenticidad
1
Authenticity
.
next >