Año | Título | Autor/a |
2023 | Agri-food cooperatives: what factors determine their innovative performance? | Sama Berrocal, Celia; Corchuelo Martínez-Azúa, Beatriz; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía |
2019 | Agri-food industry in Extremadura: obstacles to innovation, willingness to innovate, and demanded public actions | Corchuelo Martínez-Azúa, Beatriz; Ferreiro Seoane, Francisco Jesús; Universidad de Santiago de Compostela; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía |
2008 | Aplicación de los incentivos fiscales a la inversión I+D en las empresas españolas | Corchuelo Martínez-Azúa, Beatriz; Martínez Ros, Ester; Universidad Carlos III de Madrid; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía |
2016 | Aprendizaje cooperativo interdisciplinar y rúbricas para la mejora del proceso de enseñanza-aprendizaje | Corchuelo Martínez-Azúa, Beatriz; Blanco Sandía, María Ángeles; López Rey, María José; Corrales Dios, Nuria; Universidad de Extremadura. Departamento de Dirección de Empresas y Sociología; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía |
2019 | Corporate Social Responsibility inside the best valued companies within the labor market | Ferreiro Seoane, Francisco Jesús; Corchuelo Martínez-Azúa, Beatriz; Universidad de Santiago de Compostela; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía |
2020 | Determining factors of innovative performance: case studies in extremaduran agri-food companies | Corchuelo Martínez-Azúa, Beatriz; López Salazar, Pedro Eugenio; Sama Berrocal, Celia; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía |
2017 | Disposición a innovar y competitividad en la agroindustria extremeña | Corchuelo Martínez-Azúa, Beatriz; Mesías Díaz, Francisco Javier; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía |
2022 | How has the COVID-19 pandemic affected the different branches of the agri-food industry in Extremadura (Spain)? | Sama Berrocal, Celia; Corchuelo Martínez-Azúa, Beatriz; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía |
2021 | Impact of the COVID-19 pandemic on agri-food companies in the region of Extremadura (Spain) | Corchuelo Martínez-Azúa, Beatriz; López Salazar, Pedro Eugenio; Sama Berrocal, Celia; Universidad de Extremadura. Departamento de Dirección de Empresas y Sociología; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía |
2006 | Incentivos fiscales en I+D y decisiones de innovación | Corchuelo Martínez-Azúa, Beatriz; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía |
2020 | Innovative activity and propensity to innovate in extremaduran KIBS companies | Corchuelo Martínez-Azúa, Beatriz; Carvalho, Luísa Cagica; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidade de Évora. Portugal |
2015 | Interdisciplinariedad a través del aprendizaje cooperativo para la adquisición de competencias | López Rey, María José; Corrales Dios, Nuria; Corchuelo Martínez-Azúa, Beatriz; Blanco Sandía, María Ángeles; Universidad de Extremadura. Departamento de Dirección de Empresas y Sociología; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía |
2022 | Objectives of and barriers to innovation: How do they influence the decision to innovate? | Corchuelo Martínez-Azúa, Beatriz; Sama Berrocal, Celia; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía |
2017 | Participation inertia in R&D tax incentive and subsidy programs | Busom i Piquer, Isabel; Corchuelo Martínez-Azúa, Beatriz; Martínez Ros, Ester; Universitat Autònoma de Barcelona; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad Carlos III de Madrid |